lørdag den 29. januar 2011

Om at være mobilnørd - VIND BLEER m.m

Da Ninjaman (glad gadget-entusiast) pressede mig til at det var en Iphone jeg skulle have, da min kæmpestore gamle mobil døde for et års tid siden, var jeg meget modstræbende...
Tsk - hvorfor skulle jeg dog have lyst til at gå på nettet fra min mobil?Eller i det hele taget bruge den til andet end telefoni og tetris? Ha!
Jeg er nu vildt afhængig af den, og bruger den stort set hele tiden: blogger, læser, mailer, finder vej, googler at jeg har ret i noget eller om mine børns hosten mon kan være første tegn på meningitis, shopper, lokker mine unger til at sidde stille med små spil osv.
Det allerførste jeg foretog mig, da jeg skulle føde superbaby, og var i tvivl om det her mon var en ve der vækkede mig, var faktisk at hente en lille app til iphonen, der kunne tage tid på veer...
Og hele min graviditet var jeg hver uge inde på forskellige hjemmesider, og tjecke hvor stor babyen nu var blevet - med ivrige kommende storesøstre der ville høre med.
Det gjorde så, at superbaby hed "Reje", helt frem til hun var ca 3 måneder - for vi havde nemlig læst at hun på et tidspunkt lignede en reje derinde i maven, og det blev bare hængende hos børnene, som navn.
Nå, nu er der kommet en funklende ny app, som jeg godt gad have haft da jeg var gravid...
Den følger baby uge for uge, og man kan både lægge den på sin blog til offentligt skue, på computeren som en slags personlig dagbog - eller bare for skæg på telefonen.
Sejt, ikke?
Find den her

Og så til noget give away!
Trænger I ikke til at vinde noget? Så skriv lige en kommentar her nedenunder - gerne med en anekdote fra graviditet(men intet krav), og så trækker Hulk hele 3 heldige vindere på Lørdag d.5-2, efter et system hun selv hitter på.
Og præmierne? De heldige vindere får hver en hel måneds forbrug af Libero-bleer,1 flaske baby-olie, 1 baby-vask, 1  Shampoo, 1 pakke vådserviettet, 1 pakke ansigtsvaskeklude, 1 pakke libero bleposer og en pakke engangshagesmække!
Og spred da lige ordet om den her giveaway, til alle blebrugere i kender(eller måske især deres forældre?)

61 kommentarer:

Maria sagde ...

Må man gerne deltage, når ens børn er blefri og graviditeten (desværre - gerne 2 mere) er et overstået kapitel? Men derimod er faster til verdens kæreste (helt bestemt) lille nevø på knap 6 mdr? Så lover jeg - næsten - at jeg skifter ble for min bror og kæreste en hel måned :D

Luna sagde ...

En ære, at være den første. (Og nu er der garanteret lige en, der når det før mig!) :)

Da jeg var gravid, gik jeg 16 dage over tid. Jeg blev sat igang efter 14 dage og fødte så 2 dage senere. Da jeg var gået de første par dag over tid, var jeg så fyldt med hormoner og bare rasende. Jeg tudede over ALT, ville ikke tale med nogen og jeg sprang i luften, hvis nogen, så meget som, så på mig forkert. Til mit forsvar vil jeg så sige, at det altså er et helvede, at gå så lang tid over tid. Plus, at folk jo tror de kan tillade sig alt overfor gravide. Ligepludselig tror de, at det er et kompliment, at sige;"DU GODESTE, hvor er du enorm!" Øh tak?!? (Det var jeg så også, men de behøver sgu da ikke sige det.) Ej det blev jo en lang smøre, jeg ville jo bare sige, at næste gang jeg skal være gravid, skal jeg have alle de her t shirts:
http://www.cafepress.co.uk/evilgeniusstore/1993389

mette sagde ...

Da jeg var gravid med nr 2, vågnede jeg en morgen ved at nr 1. stod ved sengekanten, klokken var bæ, og jeg kunne slet ikke vågne, så jeg løftede lige dynen,og sagde " kom og put lidt hos mor "
Han svarede hurtigt og kontant " eeejj jeg skal ikke ligge ved de sure patter" ....hvor får de det fra ??
Men ok, jeg stod da op :-)


Gik også langt over tid med nr 2, og var da mildest talt ved at gå amok, blev stoppet af fremmede der sagde " guuud har du ikke født endnu"
hvad tror du selv, ser jeg sådan ud din spade !

Folk ringede i et væk, til sidst gad jeg overhovedet ikke tage tlf , det var ikke særlig fedt, men fik nu et super lækkert eksemplar af drengerace, han var ventetiden værd <3

Anonym sagde ...

Som mor til 2 raske drenge - Emil på 3 år og Silas på 8 måneder, må man lægge ører - og krop - til mange sjove ting.

Fik f.eks i går at vide at "mor, dine bryster er lige så lange som op til Føtex". Øh, tak? SNOTHVALP!

Fed konkurrence i øvrigt ;-)

Mette Vork (metpet1980@hotmail.com)

Marie Ulletved Holmgaard sagde ...

Jeg er mor til Irma, som valgte at ankomme 1. juledag 2009 - faktisk gik vandet midt i sylten...Vi havde siddet og spist julefrokost hele dagen, og heldigvis havde min mand ikke haft lyst til alkohol (måske han vidste noget jeg ikke gjorde?...), så han var fuldstændig klar i hovedet, da jeg rødmende midt i et grineflip måtte erklære, at jeg var kommet til at tisse i bukserne... 5 timer senere ankom guldklumpen :-) Julen bliver aldrig det samme igen!

Sandra sagde ...

Skøn give away - jeg vil rigtig gerne være med, ikke fordi vi selv har ble brugere længere, men fordi en veninde har født en lille dreng for en uge siden :-)
- og hvem ville ikke elske en måned uden bleudgifter?

Onkel Anne sagde ...

Hep hep hep jeg vil gerne vinde denne ... pep!

Berit Bilde sagde ...

Interessant Give Away :-)
Det er da noget man kan bruge, i hvert fald til den yngste af mine to dejlige drenge - i hvert fald ikke til ham på 13.... gud nej for søren da, han er blevet 15!! :-/
Gennem sin barndom plagede min nu-teenagersøn tit om en lillebror, men da jeg var single i en del år, så slog jeg det hen og sagde til ham, at det kunne han få til sin konfirmation....

Og Pyha - det løfte nåede jeg at holde. Da han blev konfirmeret var han blevet storebror, og pyt med at der er 13 år imellem dem. Søskendekærligheden er gengældt og Teenageren er nærmest Gud for MiniMan

PS! Kan næsten ikke vente på historien om Ninjamans hånd.....

Anonym sagde ...

jeg gider da ikke ha nogen sk... ble-give-away... jeg skal da bruge alle turene til netto efter bleer til at tabe alt min efterfødselsblæwer og blive åh-så-frisk efter endnu en nat uden søvn... (pis med dig - AFLEVÈR, der står da helt klart mit navn på)

Line

gravidgrahvad sagde ...

Min bedste graviditets-anekdote må være, da jeg til noget familie-tam-tam hilste overstrømmende på min lillebror ved at klappe ham på maven! Han blev næsten lige så forskrækket som mig, og jeg måtte forsøge at undskylde mig med, at jeg efterhånden troede, at det var sådan man hilste på hinanden.

Og stik mig så de bleer! :D

Anonym sagde ...

Der er vist ikke andet for, end at du bli'r gravid igen, så du kan få den der smarte app til din iphone. Jeg har personligt endnu en baby i maven, men ingen iphone at lave smarte apps på. Man ka' ikke få det hele! Tilgengæld vil jeg gerne ha' fingre i alle de der bleer og babysager. Har en datter på snart 15 måneder og én på vej til april, så en måned uden bleudgifter ville være meget velkommen i vores trange su-økonomi. Datteren går pt. og klapper på min (og sin egen) mave og hiver min bluse op og råber "bøh" til min mave, men har ikke rigtig forstået konceptet med at skulle være storesøster.

Go' weekend fra Julie (mandehanne@hotmail.com)

Anonym sagde ...

Nu venter jeg lillesøster her om små 5 ugers tid. Og Storesøster(på 3 år) har deltaget meget entusiastisk i hele graviditeten, men er ved at være godt sprød og utålmodig efterhånden! Hun synes at mor og far har været så usandsynlige onde at fortælle hende at lillesøster kommer når sneen forsvinder! Nu er sneen jo så væk og lille søster er ikke kommet endnu. Så hun har meget stolt fortalt nede i børnehaven at nu er sneen væk og nu kommer lillesøster meget snart ud af mors tissekone! Hvordan pokker skal man så svare når netop samme barn spørger hvordan lillesøster egentlig kom der ind i første omgang! Jo den går vi og tygger lidt på herhjemme for tiden!

-Lisbeth (Lisbeth1983@msn.com)

Anne Sophie sagde ...

Hejsa
jeg vil da vildt gerne vinde bleer + andet baby-gejl.
Jeg krydser fingre for mig selv :) (Det er vel tilladt at være lidt egoistisk!!)

- og skøøn blog. Jeg elsker at læse om din skønne familie og de pudsige kommentarer og påfind, pigerne finder på!

Natanja sagde ...

Ej en super giwe-away.

Kunne jeg bestemt godt bruge til lillemanden, og den bette inde i maven :)

Anonym sagde ...

Ahhh det kunne vi godt bruge herhjemme, 2 drenge på 1 år og 2 år, som begge 2 lige nu har tyndskid og manden er smuttet til ølsmagning (øv)!! Jeg kan fortælle at da jeg ventede nr 2 og den første kun var 4 mdr gammel, var der ingen der sagde tillykke som det første, men altid " aj det blir hårdt hva??", Nej, det er hva man gør det til.... Men tak for det!!

sidsel sagde ...

Se det er en give-away. Jeg må være med på. Bleer er nemlig er særdeles sur ting at bruge penge på!

Da jeg var gravid tog jeg 20 kg. på (i fedt, ikke i vand) og lignede, med mine 160 cm. i højden, en der var ved at springe.
Eller som en sagde; hvis du var mit badedyr, var jeg holdt op med at puste for længe siden ... Ha ha.

Hilsen Sidsel (som da heldigvis har tabt det meste igen)

Christina sagde ...

Den give-away kunne jeg godt bruge med en søn på nu 6 uger.
Min anekdote omhandler min søns køn. Mine svigerforældre ville ikke vide, hvilket køn vores barn havde til trods for, at min mand og jeg gerne ville vide det. Da det ikke er mine forældre, kunne jeg ikke rigtig sige noget, men jeg syntes ærlig talt, at det var vores valg, om de fik det at vide eller ej.
Hele graviditeten gik med at forsøge at huske at kalde ham "den", men det skete selvfølgelig jævnligt, at vi kom til at kalde ham for ham i stedet for. Derfor kom svigerforældrene også en gang imellem til at kalde ham lillefyren og den slags. Til trods for, at det var helt obvious, at alle vidste kønnet, så blev vi ved med at lege, at de ikke gjorde helt ind til, han kom ud. MEGET fjollet!

Halkjær sagde ...

Det er da dérfor jeg skal have mig en iphone. Jeg kan hverken shoppe eller holde øje med rejers udvikling fra min telefon.
Til gengæld vil jeg da gerne vinde nogle bleer osv. Jeg har nemlig lige i dag fundet ud af at vores lille (store) datter skal være storesøster. :-)

Vicki sagde ...

Dejligt give-away du har her.

Hilsen Vicki og Siri (som ankom samme dag som smukke Lotus)

Øglemor sagde ...

Håhr - vil også gerne vinde. Er helt blank for graviditetsanekdoter (er jo også hele to år siden...?!), men vil gerne deltage alligevel... ;-)

Maria sagde ...

Da jeg skulle føde nummer to var jeg rimelig sikker på det ville gå stærkt, nr 1 er født på 6 timer fra første ve til hun så dagens lys. Så da jeg kom på fødegangen efter små to timers veer, mente jeg jo at det var snart. Den jordemoder der tog imod mig var nu af en anden mening, Jeg var kun 3 cm åben så der kunne gå lang tid, så hun synes vi skulle køre hjem. 1 time og 50 min senere kom min søn til verden, vi havde 40 min kørsels til fødegangen, så ville det være blevet på motorvejen, hvis vi var kørt hjem, men jeg insisterede på at blive der.
Da jeg så skulle på toilettet efter fødslen, mødte jeg den jordemoder, havde født med en anden, og så siger hun. Det var jo godt du blev som jeg anbefalede!!!! What? Det var ikke lige sådan jeg huskede situationen. :-)

Aurelia sagde ...

Jeg har en snart ret stor baby på 5 måneder. Han kom 11 dage over tid i hedebølgen i august. Jeg var stor, varm og aggresiv til sidst og fik vist snerret et par gange ad folk, der spurgte, om jeg ikke snart havde født. "Ser det sådan ud!?"

Jeg ville elske at vinde nogle bleer :)

LouiseH sagde ...

Skøn give-away!

Jeg er ret ny på din blog, men jeg er da klart kommet for at blive. Om 3 måneder går jeg på barsel - og den første måned skal jeg bare bo i blogland via IPhone.

Jeg venter nr. 2, og nr 1 interesserer sig ikke vildt meget for 'ungen' (som han siger) - men her for leden kom han og viste mig, at han godt vidste, hvordan den skal holdes: og så foldede han hændene som om han holdt et hamster - 'så smutter ungen ikke fra os'!! Så det krydser vi fingre for holder stik...

Karina M sagde ...

Er ikke gravid eller har babyer, men kender flere med helt små babyer der ville blive så glade for hvis jeg vider giver denne gave. (som vinder selvfølgelig)

Har ikke rigtig så mange sjove historier fra mine graviditeter trods 4 stk, men elsker dine skønne historier om dine piger, især om søde skønne Hulken.
Og det var da næsten ikke at fedte var det? *blink blink*

Anonym sagde ...

Jeg elsker også min iPhone, fik den i torsdags, og jeg siger allerede at jeg er gift med min mand, men har et forhold tilmin iPhone.

Da jeg var gravid med vores søn tog vi til Tanzania da jeg var i 10 uge, jeg var ret nervøs for at jeg mistede barnet og hver gang jeg blev stukket af en myg var jeg sikker på at jeg fik malaria, for man må ikke få de gode malariapiller når man er gravid. Jeg overtalte min mand til at barnet skulle hedde Inuk hvis det overlevede. Det betyder menneske på grønlandsk og kan bruges til både drenge og piger.
Han overlevede Afrika og det gjorde jeg også, og lige nu ligger han ved siden af mig og sover eftermiddagslur.
Han er 16 mdr. Gammel og vi har endnu ikke lært ham fra bleer, så vi vilda gerne vinde en stak bleer, hvis jeg kan løsrive mig fra iPhonen.
Ivalo

Anonym sagde ...

Jeg er selv førstegangsgravid og har ikke rigtig nogen sjove historier....

Men jeg kan en rigtig god en om min nevø.
Han kommer hjem fra børnehave og går ind til sin mor og mig der sidder i stuen og siger med en lidt oprørt stemme...
Nevø: Mor, ved du godt der er en mand inde i Bamse?!
Min svigerinde ved ikke rigtig om hun skal bryde illusionen eller stikke ham en hvid løgn.
Mor: Jaaa, det ved jeg godt....
Min nevø kigger på hende og stiller sig med hænderne i siderne og siger meget overrasket.
Nevø: Ved Kylling godt det???!

Vi var færdige af grin!! Virkelig en perle han kom med der. Han var 3 da han sagde det, er nu 5 og vi griner stadigvæk lige meget af det:D

Håber jeg vinder selvom det ikke var mit barn der sagde det, haha!

Mange kram r.andersen185@gmail.com

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Wee!!! Fed give-away - jeg er med!!!
Har ingen graviditetsguldkorn - de er lige væk - men derimod en sød en fra da lillepigen var få dage gammel: Min mand snuser hende i håret og siger: Nøj hun dufter godt - jeg får helt lyst til at slikke på hende ( i håret, forstås..) den var nu lidt sød.
Lillepigen er nu knap 5 mdr og sidder ved siden af nu og ser mor blogge!!

Karoline-med-K sagde ...

Tror helt sikkert jeg vil sige til kæresten nu, at hvis jeg må få barn nr 2, så må han få en iphone. tak for en super blog.

Manja sagde ...

Uha, en give away - jeg må være med! Desværre har jeg ikke rigtig nogen sjove anekdoter endnu, eftersom min datter kun er tre måneder. Til gengæld var jeg færdig af grin over kommentaren med Bamse og Kylling!

Julie sagde ...

Deltager hermed på min allerbedste veninde, og navne søsters vegne. Supermamma til Lækker lille grønlænder baby fra nov. 09, og så kommer der en helt ny lækker baby her lige om lidt, og den allerbedste gave til sådan en lille familie på SU ville da være denne her :-)

ully sagde ...

Ja, vi bruger altså stofbleer, men må jeg godt være med alligevel?? Kender en del andre med børn og er sikker på at andre ville blive glad for sådan en præmie :-)

Mette sagde ...

Tja, jeg har ikke så mange sjove graviditetshistorier på lager - det skulle da lige være, da lægen fortalte, jeg venter tvillinger, som kommer til april. Da der derfor skal skiftes 4500 bleer det første år, kunne jeg godt bruge en enkelt gratis ble eller to:-)

Modedullen sagde ...

Hej

først lidt smiger (selvom Hulk sikkert er umodtagelig for den slags): Supersjov blog du har - jeg gider ellers normalt ikke mor/børn-blogge, fordi jeg får så dårlig samvittighed over ikke at være en klidkiks-øko-kreamor...

Anyway, ku' godt bruge nogle bleer - husstanden indeholder trods alt 2 blebørn (1 & 3 år).

Har ikke nogle sjove anekdoter om gravid-tiden, jeg er for træt nu... Men jeg var også tyk og sur lige som de andre, og der kom også skønne børn ud af det :-)

Mvh
Mette

Tanja sagde ...

Min datter skider 5-7 gange i døgnet, så jeg har meget brug for de bleer der!! :D

Sara sagde ...

Den der Libero App er meget sød, men ikke værd at få et barn mere for :)
Jeg er gravid med barn nummer 6 i denne her familie, som består af tvillinger på 9, enebarn på 10, storebror på 12 og terrorist på 5.
Jeg var gravid i 36. uge, da jeg mødte min mand for 5 år siden. Nu er jeg i 26. uge og nyder at være to om arbedet :)

Camsen sagde ...

Jeg har godt nok svært ved at grave en fed historie frem. Men da jeg var gravid med Marius skulle vi til Norge med bil. Og i den svenske grænse var der alkoholkontrol. Så sidder man der, stor som en hval, og kunne på 3. Forsøg lige akkurat blæse til det bippede- hvor meget regner de med en højgravid har? Og jeg blev sindsyg nervøs... På trods af en enkelt brandert 8 mdr tidligere...

Stine sagde ...

Nu har jeg desværre ingen anekdote at komme med da jeg ikke har børn - men som 23-årig skulle det da kunne nåes endnu ;)
Næ, jeg tænker såmænd om det ikke er ligeså godt at ville hjælpe sin ludfattige veninde hvis verden skranter lidt for tiden. Hun trænger til noget hjælp og jeg prøver, men økonomisk dur jeg ikke til særlig meget, desværre.

www.sequinsonfire.wordpress.com

Christina sagde ...

Ja, bleer kan vi altid bruge til leah på 2! ;)

En flodhest anekdote fra 1 graviditet!
Små 3 uger før termin gik jeg en - i bedste pingvin stil- op gennem "gå" gaden i Esbjerg og måtte holde pause for hver 20 meter.
Jeg var tyk, havde flækket elastikken i mine ventebukser og flere uger forinden overskredet de 21 kg ekstra (fanden tage bacon og kæmpe snickers bar).
Heldig som man var, så var der en bænk lige ved siden af og jeg nåede lige at klaske rumpen på bænken og hvad sker der så?!
To søde pæne fyrer ser straks muligheden for "redning" af den stakkels strandede hval. Der hives en mini udstilling op af tasken og inden du når, at stave til VE, så udsættes den stakkels hval for det længste religionsforedrag siden konfirmand undervisningen. Der manglede lige småkagerne, som vi "lånte" fra præstens køkken og så ville den strandede hval føle lighed til det herrens år 1992.
Det tog mega langt tid før jeg kunne slippe væk- eller retterrvralte væk. Men blev jeg aka "hvalen" klogere?
Ja, selv nogle kristne retninger går ind for flere koneri... Og vi (mennesket) er kun sat på jorden for at mangfoldiggør denne verden. Og ja, hvis de fik lov til, at komme hjem i privaten, så ville de frækkerter tage småkager med...

kristina sagde ...

hej
vil da også være med
med en der lige er blevet oliver 3 år, emma på 1½ år og emilie på 2 månder
og en lille børene sjov oliver hygge med emma så hun skrald grine lidt før hun blev et år og da han så ikke kan få henden til af griner mere kikker han dybt alvorligt mig i øjen og siger mor hun virker ikke

Anonym sagde ...

SMILLA på 1 år har diarré og opkast nu på 3. dag med fyrre i feber og søster Viola siger: "Er hun da ikke snart rask, det lille fæ, jeg keder mig!" Det er da godt at hun er glad for at lege med sin lillesøster ;-)

Og bleer ville være kærkomment!

Hilsen Mor til S og V

Rikke R sagde ...

Med en skøn søn på 2½ år vil bleer være velkommen:-)
3 dage over tid er jeg ved at gå til at tale med min veninde, der skal være med til fødselen, hun foreslår at jeg overfalder manden, og hun aftaler så at jeg skal skrive inden et bestemt tidspunkt, så hun kunne stige af toget og ikke tage på arbejde, næste morgen skriver hun om vandet er gået, men desværre nej... hun var så 24 timer for tidlig på den:-) og 48 timer senere var hun med til fødslen af frøen:-)

Cecilie sagde ...

Jeg har den dejligste trold af en alfeprinsesse. Ved aldrig helt hvad kælenavn der passer til hende, for det ene øjeblik er hun en manipulerende mini prinsesse med dukkeøjne. Det næste øjeblik er hun et frådende monster af en djævel. Det meste af tiden er hun heldigvis bare Ida, mit smukke, skarpe, sjove og eftertænksomme barn på 2 år og 4 mdr. Som stadig bruger ble ;)

Da jeg var gravid med trunten var jeg i mit es. Jeg elskede at være gravid, jeg følte mig fuldstændig rigtig. Alt var perfekt, jeg følte mig så fuldstændig. Nu hvor jeg for længst har født kan jeg godt savne, at føle mig så meget som kvinde og så meget som en der havde styr på det. Jeg kan slet ikke forstå når andre er trætte af at være gravide, jeg savner det...næsten dagligt.

Anonym sagde ...

Uhh fed konkurrence. Med en lille basse på 8 mdr kan det bestemt godt bruges! :D

Da jeg var gravid blev jeg meget hurtig stor og det var tydeligt for de fleste allerede da jeg var omkring 8 uger henne. Igennem hele min gravididtet arbejdede jeg for at få den sidste praktikperiode overstået (så arbejde på hospital indtil 3 uger før jeg fødte og var til eksamen 1 uge inden), men til sidst var jeg bare enorm og havde selvfølgelig måtte være nødt til at få speciel uniform osv. På trods af det så skete der en dag følgende... Jeg havde hældt 13 piller op til en patient som jeg går med ned af gangen, hvor jeg selvfølgelig taber bågret med alle pillerne. Da jeg så med meget møje og besvær får bukket mig og den store mave ned, så springer alle knapperne i min uniform op! Så blev den åbenbart for spændt. he he. Der sidder så en gammel dame ude på gangen der begynder at småsfnise hvorefter hun siger "hi hi jeg synes nok du så gravid ud". Øhh ja det kan jeg vist ikke komme udenom hvorefter jeg vralter videre ned af gangen.
Kh Susan Rasmussen

Anonym sagde ...

Hejsa. Mine døtre Månestråle og Daggry på 4 og 1 år er gode til at lege sammen. Månestråle siger: "det er næsten som at have Rebekka (hendes veninde fra børnehaven) med hjem, men jeg må bare bestemme det hele hele tiden!" Det er nu rart med en lille én man kan bestemme over.
Daggry har diarré i øjeblikket og kunne godt bruge en måneds bleer ;-)
Hilsen Viola Brandt

Pia Søegaard sagde ...

Den er jeg med på... og håber at være så heldig at vinde og føde på samme dag... rent win win!!!

Sarah sagde ...

Fantastisk give away!!

Min anekdote er ikke fra da jeg var gravid, men et par dage efter jeg havde født nr 4 hjemme.
I en helt andet anledning talte jeg med en ret ung læge, og jeg fik fortalt at baby var født hjemme, hvorefter han meget undrende udbrød "Nej, kan man det?" -hvorefter jeg jo måtte forklare ham at kvindekroppen faktisk godt kan føde et barn udenfor en fødestue på et hospital....

Uhh, håber jeg vinder de der bleer:O)

Louise Nørgaard Silkjær sagde ...

Åh, det ville være skønt at vinde!
Har en datter på snart 2,5, og hun har skidt 4(!) gange i dag(og 3 i går - gæt selv hvem der har skiftet 6 af dem). Så bleerne ville være tiltrængt!
Da jeg var gravid var det nok mest det med maden der var lidt spøjst. At jeg havde vildt meget lyst til noget, fik fat i det. Spiste det, og så skulle jeg bare ikke have det igen inden for samme måned, for så havde jeg bare fået NOK! Lidt sjovt at kroppen reagerer sådan. Drikker heller ikke normalt særlig meget mælk, men da jeg var gravid var det som om min krop bad om det, fordi det selvfølgelig er godt for baby - dét er jo smart indrettet!

Carportognoia sagde ...

"Nejj, sikke du har taget på!" sagde min svigerfar under min første graviditet - hvor jeg var helt førstegangsangst for de mange kilo.
"Sig mig - hvor meget vejer du nu?!"

"Æhm, ti kilo mere end normalt," svarede jeg, usikker på, om man må spørge kvinder om den slags. Og om jeg eventuelt havde sprunget en vægtkurve eller noget, når jeg nu ikke var mere end seks måneder henne.

"DET kan man sandelig godt se!" halvråbte svigerfar begejstret og mærkede ikke de eventuelt delvist hormonelt betingede tårer i mine øjenkroge og panik-blikket fra min kæreste. Sidstnævnte greb følgelig ind med ordene:
"Ja man kan. Det er bare SÅ flot. Det sidder især på maven."

Og svigerfar, verdens mest velmenende mand, havde stadig intet forstået og svarede:
"Nejnejnej. Det sidder i hovedet! Du har rigtigt taget på i hovedet!"

Så smilede jeg tabusmilet og løb ud på toilettet og tudede...

Anonym sagde ...

Ja når der er bleer i sigte, så kan det nok være jeg kan få fingeren ud og skrive en kommentar... Har ingen sjove graviditetshistorier - i den første graviditet havde jeg kvalme i ni måneder og den anden graviditet endte med 15 ekstra kg - helt urimeligt iøvrigt, for jeg var på en diæt bestående af chips, bacon og wienerbrød under hele graviditeten...
Når jeg spørger Silja på snart 4 om hun kan huske da Lue blev født for et år siden, lyser hun op i et kæmpe smil og siger: "Ja, det var dengang jeg en is!" Søskende-kærlighed - det er sgu så smukt.

Kathrine sagde ...

Jeg har lige (4 mdr siden) fået en dejlig søn - min søsters ældste datter på 5 år spurgte mig her i weekenden om jeg allerede er gravid igen!! Tak, tak for komplimentet, men nej moster er bare stadig urealistisk fed efter graviditeten....

Suk, jeg burde selv gå efter bleer, men jeg vil sgu også gerne vinde disse :-)

Go mandag!

Loui sagde ...

Altså, hvis man vinder dem, så må man vel bruge hele månedens ble-budget på noget andet??? Kager? Fest. Afsted til os med de dersens bleer.
Loui

Skyggesiden sagde ...

Jeg er gravid og har en af de maver som alle klapper på.
En 3-årig dreng på vejen, skulle have forklaringen på, hvorfor maven blev klappet (ville jeg også gerne vide) og moderen til purken forklarede, at jeg havde et lille barn inde i maven så Oakley (vores hund) skulle være 'storebror'.
Hvorefter drengen så proklamerer, at han gerne vil gå tur med hvalpen, hvis den bliver lige så sød som Oakley og at det var bedre at ae maven, for Oakley kan bedre lide at blive aet end at blive klappet.

Nu hedder barnet i min mave 'hvalpen' og drengen får en is, hvis jeg vinder :)

/Lene

Sarah sagde ...

Ihh det ville da være en dejlig gevinst.
Hmm hvad skal man fortælle... Er 6 måneder henne med barn nummer to. D.v.s at der er 3 (tre) måneder igen og ALLE jeg møder bliver nødt til at spørge flere gange om jeg nu er sikker på at der er så langt igen, om det ikke er nu, om der ikke er 2 eller 3! eller ..... Fordi min mave allerede er ualmindelig stor. Arghhhhh hvor er jeg træt af de kommentarer heeeeeeeele tiden. I mit stille sind glæder jeg mig over at jeg endnu kun har taget på på maven :D

Mille sagde ...

Jeg er fra naturens side udstyret med et par gode, brede, fødedygtige hofter, og min gravide mave blev derfor aldrig rigtig stor. Det kom der rigtig mange bemærkninger ud af. Da jeg var 42 uger henne og godt træt af graviditeten og de mange ekstra kilo, blev et par ældre damer godt fortørnede over, at jeg ikke rejste mig for en gravid kvinde i bussen. :-)

.mma sagde ...

åh må jeg vente med en anekdote til jeg får valgt en frem ?
Jeg vil nemlig møggerne vinde de der bleer :)
Emma

Fru Forstad sagde ...

Er totalt på at vinde, det gider jeg godt. Lige nu har jeg bare så meget ammehjerne at jeg ikke kan komme i tanke om en eneste anekdote fra graviditeten. Tæller det hvis jeg kan huske at jeg cravede alting med smeltet ost, og derfor af flere omgange seriøst overvejde æbleskiver med revet mozeralla.

Om mig sagde ...

Nederen anekdote er: Hormonlammet fuldfed og fødeklar ego med lige dele bækkenløsning, kvalme, plukkeveer og ligbleghed forsøger at bevare optimismen efter nedsunken baby og smiler for sig selv, mens hun tænker: Nå, men i det mindste er jeg da sluppet for strækmærker - pyha, så kan man alligevel næsten overleve en graviditet som denne.
Første spejlkig post-fødsel afslørede noget andet ...
Men ... i det mindste havde jeg perioder uden tyndskid ;-)

Men det har Lillemiv jævnligt, såeh ... Libero kom bare an i str. 3!

Anonym sagde ...

Jeg er selvalgt enlig mor til 2 vidunderlige børn. Min datter har længe ønsket og ventet på en søskende, så i sommer da jeg skulle føde lillebror ville min store pige på næsten 7 år være med til fødslen. Snakket med min dejlige jordmor og fødselsgang om det og det var ok.
Det betød meget få hende at hun kunne klippe navlestrengen over når vores famillie konstalition ikke indebære en far. Det gik fint og hun var en super hjælper.
Et par dage efter fødslen snakke vi om hendes oplevelse af den og NU KOMMER DET: mor der tilsidst (under de sidste presse vee) der var du lidt af en PIV SKID du hyl ligesom en gris.....
Hun klippet ikke navlestrengen syndes at den var få ulækker...så nu mener hun at vi skal få en til baby få denne gang kender hun jo til det og vil gerne klippe den :-)
Lillebror er 7 mrd gammel

Bente sagde ...

Bleer kan man vel altid bruge men tvivler på du gider sende dem til Belgien ;) Er pt. gravid med mit første barn (5,5 mdr) og kan fremvise en flot rund mave. Til min mormor's fødselsdag for 2 uger siden proklamerede hun stolt at hun skulle være oldemor hvorefter en af hendes veninder kikker undrene på hende. "Virkelig?" Jeg sad lige ved siden af hende i en kropsnær bodybluse og kunne ikke dy mig "Ja så meget har jeg heller ikke spist!"

Pernille U sagde ...

Jeg er pt gravid i uge 36 med første barn... Og kan slet ikke komme i tanke om en gravidanekdote.
Til gengæld er både mig og min kæreste på SU, og en måneds forbrug af bleer vil derfor blive modtaget med kyshånd.
Tak for en god blog

Eva sagde ...

Jeg vil også gerne smide et lod i posen - alle gravid-annekdoter er pt slettet fra min hjerne. Vil også gerne bede om et lod til at vinde noget nattesøvn ;-).