torsdag den 27. januar 2011

Om at være for lille til kage

Se Superbabys blik på den her kage. Hun forsøger at hypnotisere den nærmere.
Øv hvor er det surt ALTID at være for lille til ting...

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske kan man hypnotisere igennem skærmen, for den ser da lækker ud :-)

Frau Putz sagde ...

Der er helt klart potentiale for, at hun holder liv i traditionen om, at børn får deres helt EGEN lagkage på deres 1 års fødselsdag.

Det ville en Superheltemor helt klart give hende!

~ Karina

M sagde ...

Og man ser også hvordan I holder hendes arme i et jerngreb...for HVIS nu hun hypnotiserede kagen hen til sig, så skulle hun dælerme ikke stikke nallerne i den....stakkels bette ven...;o)

Anonym sagde ...

Hej

Jeg må simpelthen lige smide en kommentar her og sige tak! Tak fordi du har formået at få mig til at sidde her mutters alene hjemme og hulke af grin. Det er da uden sammenligning den mest morsomme blog jeg er faldet over. Jeg vil nu gå gennem resten af dagen med et smil på læben og tænke på julemandens numse, som lugter af rensdyr, natlige toiletbesøg hos ældre damer, samt kæmpedildoer i lufthavne + alt det løse. Fantastisk! Tak for grinet - jeg kigger bestemt forbi en anden gang. Laila

Luna sagde ...

Men hold nu helt op, hvor ser hun skøn ud!

Mama Mårslet sagde ...

Jamen, hun er jo Superbaby, så måske bliver det en af hendes "special powers". Hun skal bare lige øve sig lidt længere. Den ser dælme også god ud den kage. Tillykke til ejermanden :)

Anonym sagde ...

ja, øv, ikke nemt når man har så korte arme. Håber hun fik smage, om ikke andet et lille stykke...? Det ser rigtig lækker ud mmmm..