mandag den 9. maj 2011

Vindere af chamallows giveaway

Jeg havde egentlig tænkt mig, at superbaby skulle have trukket lod på funky vis, men lige inden vi fulgte mellempigerne i børnehave, hældte hun en flaske rapsolie ud over sig selv og sofaen(så kan vi lære ikke at stille ting fra os, steder superbaby kan nå), og hende i børnehaven rullede hun sig så med ekstremfart i sandkassen.
Og så faldt hun udmattet i søvn i klapvognen, og sidder nu derude og snorker, stadig glinsende af olie i håret, og med sand der har klistret sig godt fast. Hun ligner lidt en hjemløs, håber ikke sundhedsplejersken kommer uanmeldt forbi og tvangsfjerner min fedtede, sandede baby...
Så det blev en hurtig omgang ællebælle, og vinderne er:
Førstepræmien: Velomama (cool navn!)
De to anden præmier: Karen & Luna (som jeg håber gider opfinde lidt opskrifter på skumfiduskager?)
Stort tillykke, og send mig lige en adresse på superheltemor@live.dk

Jeg håber iøvrigt ikke i er trætte af giveaways, for jeg kan ikke lade være med at sige ja tak, til dem der vil sponsorere gaver, for jeg synes det er supersjovt at gøre nogen glade - og der kommer ny giveaway både i morgen og på onsdag, med  fede præmier, jeg godt selv gad vinde!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Superheltemor

Først - tak til en fantastisk blog. Jeg har ikke børn selv og er sikkert slet ikke i målgruppen, da jeg selv er ret karriereminded og sportsfreak. Men på trods af at vores liv ikke ligner hinanden kan jeg virkelig grine meget og genkende mange sjove situationer og tankespin i din blog. Så jeg elsker den!

Nu spurgte du selv til give-away holdninger og nu får du min ærlige:) Jeg synes det er rigtig fint hvis det er en event, der ligger i forlængelse af bloggen eller er 'attraktiv' at vinde. Men helt ærligt, så tænker jeg du sælger dig selv lidt for billigt når et helt indlæg handler om Knorrs bag-of-taste (eller hvad det nu var) fordi de har sponsoreret 2 pakker af 15 kr (ok, jeg har sikkert ikke fakta korrekt, men noget derhen af).

Altså, indlægget var jo sjovt alligevel, men jeg ville hellere blot læse det sjove indlæg om Ninjamans madevner end to indlæg om først udlodning og senere lodtrækning af give-away.

Det var blot min holdning:) men endnu engang, - tak for en fantastisk blog (med eller uden give-aways).

Mvh Pernille

superheltemor sagde ...

Hej Pernille. Tak for gode, ærlige svar! Kan godt se du har ret! Har to konkurrencer på denne uge, men med seriøst gode præmier - håber det er bedre så?
Og tak for input om giveaways, må forsøge ikke at lade mig forblænde af tanken om at gøre nogen glade, og sige nej til de små og kedelige præmier! Knus
Flere inputs modtages gerne!

Charlotte Thing sagde ...

Jeg er en sucker for alt der er gratis, og jeg er bestemt ikke for fin til hverken skumfiduser eller knorr...ikke at jeg deltog i de konkurrencer, men det var mere pga. besværligheder omkring at skulle sende det til mig (er lige kommet hjem fra det dersens "Udlandet"). Kan i princippet også tilslutte mig Pernilles mening, men så igen; hvis der skal en længere beslutningsproces til for at du kan vælge hvilken slags ting du må udlodde, så synes jeg bare du skal smide alt op. Alt, blev der sagt.
Tak for en dejlig og underholdende blog:)

Luna sagde ...

Yay! Jeg er fan af gratis ting og især skumfiduser, så det er bare fedt. Nu nævner du opskrifter med skumfiduser og så vil jeg da lige fortælle, at skumfiduser er en meget vigtig ingrediens hos kagebagere. Det er nemlig hovedingrediensen i det fondant man bruger til, at overtrække kagen med og til at lave figurer og blomster af. At jeg så er så doven, at jeg køber færdiglavet fondant og selv æder skumfiduserne er en helt anden sag. :)

Anonym sagde ...

Ja, jeg kan jo godt se jeg står lidt alene med min holdning. Og synes da også din nye give-away er klart bedre:)
Det er jo din blog, hvor det jo må være fantastisk både at være forfatter og enerådende chefredaktør med fuld redaktionsfrihed.

Som læser, læser jeg dog din blog som en uafhængig nyheds-/underholdningskilde i et reklamefrit miljø (dem er der ligesom nok af alle mulige andre steder). Må indrømme jeg ser give-aways lidt som spam - og faktisk også på kant med lovgivningen da det klart skal annonceres hvis nogle betaler for at få deres reklamebudskab annonceret (pga. lov mod skjult reklame). Så personligt bliver jeg kun hængende for dine fede personlige indlæg og der skal helt klart overskygge give-aways indlæggende hvis min interesse skal være intakt.

Men igen, - det lyder som om der er andre holdninger til den sag og jeg er igen ikke helt i din kernemålgruppe så gør du blot hvad du føler for:)

Mvh Pernille

superheltemor sagde ...

Hej pernille
jeg vil lige forsvare mig selv, og sige at jeg altså ikke bliver betalt for noget som helst - men bare giver præmier jeg får gratis videre.
og egentlig ikke havde tænkt dybere over det, end at det var sjovt at gøre folk glade.
Jeg holder igen med "dårlige" præmier, og nøjes med de fede(-;
og så skriver jeg iøvrigt altid et ekstraindlæg også, så det ikke kun er om giveaway.