torsdag den 19. maj 2011

Om lodtrækning


Søde fru forstad - der vandt billetter til Maren og Annamettes foredrag, kan desværre ikke alligevel(hun skal til kærestekoncert - lyder hyggeligt!), og har været så venlig at foreslå at der bliver trukket lod igen!
Jeg ved ikke om jeg kan få videoen til at virke - men den viser superbaby, der sige noget mellempigerne tolker som "Anna". Vi gennemså navnene, og fandt både en Ann, en Anne og en Anna - og blev enige om at vælge Anna, der var den første af dem, og skrev:"Det kunne jeg virkelig godt tænke mig, trænger til et godt grin. kh Anna"
Anna - send mig din adresse på superheltemor @ live.dk

12 kommentarer:

Dragonfly sagde ...

God københa-avnsk accent dine piger har - "hun sagde a-a!" Cute:)

Anonym sagde ...

æv jeg var nu helt sikker på at hun sagde Anne :-) kors hvor er hun nuttet!!!!
kh Anne (som gerne overtager billetten hvis Anna ikke kan alligevel)

Kristines Dilemma sagde ...

åh det bimler i mine æggestokke! og tillykke til Anna.

Camilla sagde ...

Hvor er hun bare lækker

superheltemor sagde ...

anne - det er en aftale! De var jo også uenige. Hulk sagde AnnA, Frk fantastisk AnnE. men hulk får næsten altid ret, fordi hun ellers bliver så gal... og så stod Annas kommentar først.

Babyhuset Tutti sagde ...

"Superbaby, du er så nuttet". Det er da fuldstændig rigtigt:-) Sjovt at se hende live, og hvor hun forsøger at greje, hvad pokker I har gang i!

Ea sagde ...

Hvor er hun dog utrolig sød og lækker! Må dog indrømmet at jeg blev helt forskrækket da jeg hørte din stemme i baggrunden - det lød fuldstændig som mig selv, og det var ret forvirrende!

Anonym sagde ...

Kæft hun er sød! Tillykke til aaaaa! :D

Albertesmor sagde ...

For pokker en lækker unge og altså den der københavnske dialekt i en børnestemme er
da simpelthen også bare for kær. Det er bare ikke det samme, når ens børn vokser op i Århus og kommer til at sige "Mettø, se li der på trapperen"...

Anonym sagde ...

Prøli å høer hæer, ikå.

Hun er sgu da for nuttet :D

superheltemor sagde ...

anne: hvis anna ikke svarer, senest i morgen - så må det være dine.... har ikke hendes mail eller noget, hun svarede anonymt.

superheltemor sagde ...

anna har svaret(-;