onsdag den 25. maj 2011

Om fnise-ord

Der er nogle ting, der bare aldrig holder op med at være sjove.
Jeg griner fx altid meget af prutter, og pinlige historier om bræk og nøgenhed.
Derfor blev jeg meget glad for et link, som Marie skrev i en kommentar i går: Pik-link.
Man kan simpelthen hente sine egne Pik-klistermærker, og gå rundt og lave reklamer ekstralumre.
Det synes jeg altså er voldsomt sjovt... men gør det nok ikke, for ikke at være et dårligt eksempel for mine børn.
æv.
Men hvis nogle af jer tør, så send mig lige et foto, ik?
-------------------
Hey: sneglcille skrev lige at hun i mandags linkede både til de her pik-sider OG til en amerikansk med "fuck". Den er også sjov.
Og dejligt jeg ikke er den eneste barnlige, tak!

15 kommentarer:

Sneglcille sagde ...

Ved ikke lige hvad der sker med blogger i dag, men må ikke kommentere som mig selv (eller også må jeg, og så får du 5 ens kommentarer fra mig, på forhånd undskyld).
Jeg skrev at jeg var enig!
:) At pik er sjovt. Også lort. og Knep. Og der findes også en amerikansk version. Som også er morsom. Jeg linkede til dem begge, den anden dag:
http://www.sneglcille.dk/2011/05/mandagslinks.html

/Cecilie

gravidgrahvad sagde ...

Bahahaha det er så sjovt! Jeg vil også have sådan nogle klistermærker!

marenuthaug sagde ...

HVAD?? Skal man holde pik-humor skjult for sine børn? Og det siger du NU? Altså lige nu, hvor jeg for få timer skrev "pik" med magnet-skolebogstaverne, der hænger på køleskabet. De skal jo lære at skrive og læse de små poder ... har prøvet med både "anus" og "fæces", men det er på en måde for svært, så jeg tænkte jeg måtte gå over til de lidt kortere ord som netop "pik" ... going on "røv" i morgen og "tis" på fredag.

Åh, ved da godt det er helt lavpandet, men det får mig til at fnise helt højt og hvem fanden gider stå og stave til "is" og "ko" og "hus", når pik er så meget sjovere. Okay, det gider alle andre ...

Else Marie sagde ...

Jeg har nu tre aftener i træk fået grineflip under godnatlæsningen af "De tre små grise" som på skift beder den rare mand om noget med noget knippe (halm og med i - men man har vel fantasi)og flotte kæppe. Min 3 årige fatter ikke helt, hvorfor det er SÅ sjovt... og jeg griner for højt til, at jeg har været i stand til at forklare det nærmere.

So I'm right there with you :-)

Anonym sagde ...

(skrevet af mig, superheltemor, som ikke kan logge ind på blogger og kommentere i dag?):
Maren: jeg skriver også gerne pik, og er eneansvarlig for mine børns bandeordsforråd på flere sprog - men tænkte alligevel at det var i overkanten at tage dem med rundt og klistre pik-klistermærker op på reklamer?
Nu er du jo i reklamebranchen, kan du ikke lige sørge for at lave nogle ekstra-pik-egnede plakater snart? tak

Therese sagde ...

Da jeg var i Skagen, fniste jeg HVER gang jeg så et skilt med "klitplantage" eller "store klit" ... tror min veninde nåede at blive rimelig træt af mig ;-)

Kristines Dilemma sagde ...

Hvor er det bare fantastisk ikke at være den eneste. Og i går var det meget svært at være mig uden at sidde og grine da der blev sagt "Så er det jo godt vi kan øve os på hinanden" Jamen jeg mener...det må man da ikke sige hvis jeg skal have en sober tankegang?

og haha, min ordbekræftelse var bedrub...åh ja tak for den.

denlangeneger sagde ...

Haha nu sidder jeg også og fniser fjollet!

Malou Klidmoster sagde ...

Hæ, jeg har sendt 2 bidrag ind til PIKtures - den slags humor er nemlig et forfriskende åndehul. Har endda taget tykt pis på min egen blog som nu er fyldt med "det pureste PIK" :-D

Babyhuset Tutti sagde ...

Åh, tak for det:D Elsker at være sjofel og "misforstå" sætninger.
Den med at man kan få pik i Illum (og Hvordan det?) er lige i øjet!

iblogmyday sagde ...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Det er sgu sjovt! - Den ryger lige i dagens blog indlæg... :-)
Av av av av min mave :-)

/Michael

Anonym sagde ...

ha ha ...der lå for nogle år siden en pølsevogn her hvor de også solgte gammeldavs is ... på skiltet stod :"Hansens kugler ved klitten" og vi er oftet på "klitte" og lege ... smil

Anonym sagde ...

PIKasso har også været forbi min arbejdsplads' outdoor reklamer, så nu er han kommet på vores intranet, til glæde og morskab. Tak for linket, og tak til Maren for i hendes kommentare er baggrunden til manden bag PIK reklamerne.
Nu kan jeg jo oså undskylde at det ikke bare er pjat når jeg sidder og læser jeres blogs, det er research:)
VH
Atsa

Anonym sagde ...

Som når jeg bander når noget går mig på og højt siger "Åhrr, sådan noget PIK!" Og min datter på 4½ siger "Dét må man ikke sige, mor!" Og jeg svarer "Jo, skat det må jeg godt, for mor er sygeplejerske" God pædagogik, ikk´?

Albertesmor sagde ...

http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/ny-dille-har-ramt-koebenhavn-sig-det-med-pik

Superheltemor, tog du alligevel ungerne med på en pik-opsætningstur - eller var det i virkeligheden det, du og Maren lavede i går?!