onsdag den 18. maj 2011

Om vindere - af foredrag og hval

Hold da op - sikke mange der deltog i bloggens to ultrafunky giveaways! Orkede bare ikke skrive 200 navne ned for at trække lod, men mellempigerne besluttede at superbaby måtte SIGE hvem der vandt, i stedet for bare at trække et tilfældigt navn x 2.
Så sad de i tavs forventning, og betragtede superbaby, der pillede ved sine tæer - smed en bog - suttede på en sok - slog Hulk i hovedet med en sok - pillede ved sine tæer igen - altsammen uden at sige noget.
I 10 minutter...
Hulk lagde sig til sidst på gulvet, ør af kedsomhed, og superbaby kravlede op på hendes mave, og savlede koncentreret en "FFFFFffffff..." lyd.
Vi gennemgik navnene på "vind Maren og Annamette konkurrencen", og pigerne besluttede, at det navn der kom tættest på den lyd, måtte være "Fru forstad", der ovenikøbet havde skrevet følgende, noget  bestikkelsesagtige kommentar:"jo tak, det gider jeg utroligt gerne. Overvejer om jeg også skal forsøge at bestikke pigerne (som plejer at trække lod) med en 10'er - eller endnu bedre håndkartofler. Måske det er spildt på Superbaby, hvad tror du hun siger til bestikkelse i form af pommes mitt mayo?".
Behold du bare dine bestikkelser i lommen - du vandt helt ærligt. Tillykke, heldige dig!

"GA ga LA!" brølede superbaby triumferende, fra toppen af kommoden, hvor hun havde sneget sig op, mens vi sad bøjet over computeren og ledte efter "FFFFfffff".
"Hun sagde Karla!" jublede Hulk - Frk fantastisk mente det nok mere var:"cola" hun havde sagt, og at hun nok mente at de havde fortjent en sodavand? Snedigt...
Vi kiggede navnede igennem, og fandt sgu en Carla, der skrev:"Elsker hvalen, og er vild med trælooket. krydser fingre for mig!Hilsen carla"
Stort tillykke til GAgaLA også så, med den sejeste boble jeg har set!

Begge to: send mig adresser på superheltemor@live.dk

4 kommentarer:

Kristines Dilemma sagde ...

hahaha, du har nok en af de bedste former for humor. Eller også er du bare helt vildt god til at skrive, either way, jeg fik grinet.

K sagde ...

Århh mand sej lodtrækning!! Ku man så låne Superbaby til næste gang?? Hvor længe kan det tage SÅ cool en baby at sige Ka-ri-na eller bare Kååå...
- kæft det der er i orden lodtrækning. Bliver glad i låget hver gang man kommer herind jo :o)

Brittschen sagde ...

Ih, tillykke til de to meget heldige vindere.... Super sej lodtrækning.... Al magt til Superbaby....

Fru Forstad sagde ...

yyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hurraaaaaaaa jeg har vundet ( og Svesken jubler med på yaaaa)