fredag den 27. maj 2011

Om situationsfornemmelse

Jeg var ude med Maren i går. Spiste på  en kinesisk restaurant, hvor desserten lignede albino-nosser. Tror det var noget kokosagtigt, men de lå ihvertfald og blævrede, og da en af os først havde konstateret "nosse", var det umuligt at sætte tænderne i dem.
Ville ønske jeg havde taget et foto...
Endte på en lebbebar, hvor Maren på et tidspunkt antydede, at det virkede en kende malplaceret, at tale så højt om pik, som jeg gjorde der. Det havde hun nok ret i.

På vejen hjem sendte jeg lige et par hyggelige små smser til Maren.
Meget internt, skrev bl.a:"Så nu kører jeg forbi damhuskroen. Vil nu smutte ind og sælger min brystmælk, som body-baileys-shot" og "av, gik ind i skilt, fordi jeg smsede. Din skyld".
Maren ville sikkert have sat pris på dybden og charmen i de smser - min søster, der var på nattevagt som sygeplejerske og modtog smserne i stedet, skrev bare tilbage:"hvad laver du, dit stive apparat!! det er mig du smser til. God tømmermænd!"

7 kommentarer:

Hersom sagde ...

Ohh, det er en situation jeg kan nikke genkendende til.
Hvis det så bare havde været min søster jeg sms'ede til og ikke ham den søde jeg datede på det tidspunkt. Needless to say, så hørte jeg aldrig mere fra ham.

Anonym sagde ...

haha - lyder ubehageligt... hvad skrev du, hersom?
kh superheltemor

Kristines Dilemma sagde ...

hahaha...hmm hvorfor ender I altid på lebbebar sammen? Overvejer om jeg skal lave et visitkort I kan få og dele ud i kbh.

Anonym sagde ...

Når man er så lækre som mig og maren, er det problematisk med alle de hotte mænd der hele tiden kaster sig over os - lesbiske er meget høfligere og tilbageholdende - almindeligvis

Anonym sagde ...

Hvad hedder den kinesiske restaurant I var på? Jeg vil gerne se den dessert :-)

superheltemor sagde ...

Tea på vesterbro

Anonym sagde ...

Tak!