tirsdag den 14. juni 2011

Om sko

Nu bloggede jeg forleden om hvordan både Ninjaman og superpigerne elskede IKEA, mens jeg får lidt myrekryb og ikke kan se det fede ved det.
Der er faktisk et område mere hvor de går i ekstase af spænding - og jeg dør lidt af pligt: skoindkøb.
Ninjaman har mindst 20 par sko, og jeg har måttet bede ham skille sig af med et par for hvert nyt han anskaffer sig, for vi har ikke plads.
Og pigernes top 5 over årets fedeste dage, er: 1. Juleaften 2. Sandalkøbedag 3. Deres egen fødselsdag 4. Vinterstøvlekøbedag 5. Overgangsskokøbedag.

Mellempigerne sover med deres nye sko i sengen den første nat, og bliver helt kriblekriblefrydeagtige over dem.

Nå. Så er der mig.
Jeg gik med andefodsformede sko som barn og kan stadig ikke lide noget der klemmer.
Har absolut ingen balancesans, og vælter hvis jeg prøver at komme op i højden.
Og de der 4 graviditeter har ødelagt et eller andet i mine hæle, så de gør ondt at gå på - lidt ligesom at gå på knoglen.
Så da jeg kan lide højst et ud af 100 par sko, gider jeg bare ikke kigge efter noget nyt.
lige nu er alt slidt op, og jeg går rundt i crocs. Not sexy.
Men i dag gik jeg forbi en skobutik, hvor de her stod i vinduet, de passede og jeg købte dem, for fødselsdagsgavepenge fra
Svigerforældrene.
Jeg var vanvittigt stolt af mine egne evner og mod til at gå ind i en ticsfremkaldende skobutik og endda ligefrem købe noget!
Indtil jeg viste dem til pigerne.
"er det DINE?" spurgte frk fantastisk "det ligner sådan noget som hannahs mormor har - og hun er meget, meget gammel..."
"jeg synes det ligner sådan nogle en balletdanser, der også arbejder med at ride på heste har på!" oplyste Hulk
"de er måske ok... Sådan herhjemme - eller når man gør rent?" foreslog krea-Girl diplomatisk.
Hm....
Havde tænkt mig at tage dem på i aften.
Men ved ikke om det er rigtigt de er så kiksede? Er der ikke lige et par modebloggere eller fashionistas der kan fortælle mig om de her er typisk gammelkone-ballet-rengørings-hesteridningsagtige - eller om de er ok, til en der hader sko?
Tak.

28 kommentarer:

Pi Andrea sagde ...

De er super cool... :o)...men jeg er nu altså også mormor...omend en ung mormor...så jeg ved ikke om min mening tæller... Men jeg synes altså at de er super lækre... :o)

Anonym sagde ...

De er rigtig fine!

superheltemor sagde ...

Uh - to kan lide dem, hvis bare en mere siger de er ok, så står det lige med hvad børnene synes, og så tager jeg dem på. Og beder mine børn klappe i og passe deres eget fodtøj(-;

Kristine Sejr sagde ...

Jeg synes det er super sexet når mennesker går i det det selv vil gå i. Så ta dem på. For fanden. Børn skal sgu ikke bestemme alt, der må være en grænse. Sgu.

Johanne sagde ...

De er topfede - bare de var mine
Hilsen en anden andefodsopvokset, pænskosløs, klip-klap-bruger

Chilli sagde ...

De er fine. Med det rigtige outfit, så ligner du en million.
På med dem, og glæd dig over du kan danse hele natten, uden at få ondt i forfoden( hvis nu DEN lyst skulle komme over dig. Og skulle du på lyst til en tur til hest, så går det også med de sko. Totalt win-win ).

God fornøjelse.

Vh chilli

superheltemor sagde ...

Tak for svar!
Fandeme godt mine skofetichistbørn ikke havde ret - gad bare ikke lede videre efter sko...

Solvej sagde ...

Jeg er 26, og ikke i nærheden af at være mormor. Eller mor for den sags skyld. Jeg kan godt gå i høje hæle og gør det ofte, men jeg tror så absolut at jeg har forelsket mig i disse. Hvor mon de fås?

HelleA sagde ...

Var der der i en str. 41?
For så vil jeg også have et par. De er fede.

Anonym sagde ...

Jeg HADER også sko. Og havde jeg fundet et par som dem der du lige har købt ville jeg have været lykkelig. Så var min sommer reddet!
TA DEM PÅ!

superheltemor sagde ...

Solvej: bianco, står der i dem
Helle: det så jeg desværre ikke om der var...
Chilli: hm, hvad ER det rigtige outfit mon?

Chilli sagde ...

Tænker jeans, sådan lidt loose, en tanktop, en biker eller habit jakke, og en lang halskæde. Volia!
Men hey- jeg har heller ikke en modeblog, men hvis du hopper i sådan noget tøj, går der ik mormor i den ;)

Onkel Anne sagde ...

Hvor morsomt! Jeg sad faktisk og ventede på at læse, at du som jeg har en skofetich. For jeg synes nemlig de sko der, er mega fine. Sig lige til dine tøser, at de får bundet croks på fødderne, hvis de ikke stopper piben ind! :)

Eva sagde ...

De er superfede! Og for en bredfodet, højvristet kvinde som mig, kender jeg alt til de ¤#%"¤&#&¤# skobutikker og undgår dem helst, men NÅR man så finder noget man kan passe og som ser relativt fedt ud, så er det succes med succes på..

Og ellers må man jo bare købe sig et par fivefingers... DE er spøjse :)

HelleA sagde ...

Det er ok, at du ikke lige så det - jeg bor jo også heeeelt ovre i Jylland, så det er nok her jeg skal kigge efter dem i stedet...
Det med at du har ondt i hælene og føler, at du går på knoglen, det lyder som noget, jeg kender alt alt for godt. Det hedder "Nedsunken forfod" og er typisk noget der rammer halvgamle koner som os, der har adskillige børnefødsler bag sig... Der var sgu ingen der nogen sinde fortalte mig, at det ville smadre mine fødder at få børn??? Det er noget med at det naturlige svaj, der er under foden (kaldes en bro) med tiden og via belastning og øget vægt under graviditeterne splattes ud, så man bliver platfodet hver gang man træder ned ... Lang forklaring, måske endda så ringe én af slagsen, at det kun er mig selv, der fatter hvad jeg mener, men nu kommer pointen: Lidelsen kan afhjælpes med indlæg i skoene - disse indlæg kan enten specialfremstilles hos en bandagist eller de kan købes som standarder hos de fleste skobutikker... Første gang jeg fik sådan et par i mine All Stars (som er helt flade i bunden og derfor noget af det dårligste for en fod at gå i) var det som at komme fra at gå på nåle til at gå i smør ...
Jeg er også opereret for knyst på den ene fod, men det er en anden historie...

Gaia´s mor sagde ...

De er da super fede!

Lene LN fra Tyskland sagde ...

Dem ville jeg da godt ha!

Halkjær sagde ...

Ha, så så jeg dig da inde til foredraget i dag. :-) Synes du virkede bekendt (derfor lagde jeg - åbenbart - også mærke til dine sko), men kan vist også huske dig fra noget Bryllupsklar eller den slags engang for nogle år siden.

Malou Klidmoster sagde ...

Jeg er vilde med dem! Hader fancy sko og elsker Crocks - med dem der ville jeg gerne eje. Desværre ser de lidt dyre ud, har jeg ret?

superheltemor sagde ...

Helle og Eva: godt med lidelsesfæller og gode råd / tak, søde damer!
Halkjær: ai spottede du mig?? Og så endda pga sko? Wow, føler mig berømt nu(-; hvem var du?
Klidmostrr: jo... 450. Det er ret dyrt. Men de har været gode at have på!

Anonym sagde ...

Fine sko!
Crocs er noget af det vaerste du kan vaelge at gaa i (maaske lige med undtagelse af flipflops) hvis du har slidte foedder... De er for bloede, helt uden stoette. Frem med ordentlige sko, med en korrekt opbygget saal der stoetter mellemfoden og aflaster haelen! ;o)

Marias Maskinrum sagde ...

De er yndige. Jeg hader at købe sko. Det skal gå lynhurtigt og jeg vil ikke lede. Og de skal være pæne. Jeg havde købt dem der med det vons.
Det lyder smertefuldt med dine hæle. Man burde få svig-og-smerte-tillæg fra kommunen, når sådan noget sker, fordi man har været så dygtig at sætte FIRE, Four, CUATRO, FYRA, 4! børn i verden!

Halkjær sagde ...

Jeg var hende med blå top, grøn cardigan og en moderat tyk baby-mave indenunder.

Christina sagde ...

Selvom det jo i virkeligheden er frygteligt usympatisk, at glæde sig over andre uheldighed - bliver jeg virkelig glad når jeg hører andre af hunkøn der heller ikke sætter pris på skoindkøb:-D

Jeg har, som du, andefodsformede fødder og det er, more or less, en fysisk umulighed at presse dem ned i noget som helst der skabt efter i dette årtusinde:D Jeg lever mit liv i Birkenstock, Dr. Martens og Converse støvler.

Men så fandt jeg dem her: http://image.trendsales.dk/topics/1877/18779000/18779719.jpg

Det kan godt være de ikke går an hos modebloggerene, men jeg føler mig rigtig voksen når jeg har dem på (og trods udgangspunktet, er det vældig flatterende for røven:D) - og så kan jeg mindst ha' dem på 2 timer, før jeg er nødt til at skifte til de medbragte aflastningssko:P

Kirsten sagde ...

Hader at købe sko, interesserer mig ikke, synes de er åndssvage......
Du har fundet nogen søde og pæne sko, sådan nogen ville jeg gerne have - de larmer nok heller ikke når man går på parketgulve. Hvilket er et must på mit arbejde, så derfor går jeg i mormor-agtige hyttesko. Nyd dem, de passer til alt!

FruE sagde ...

Der er skønne - både sko og ungernes kommentarer :-) Har selv lige købt nye sko. Bløde som handsker, flade som ballerinaer. Og til en overkommelig pris. Pludselig er mine tidligere yndige fusser blevet total umulige og alt gnaver, skraber, trykker og giver de ledeste mærker. Alle sko ryger sq nok ud nu hvor jeg har et par der er i orden.

Anonym sagde ...

Jeg har de sko :-) Og de er fantastiske. Dejlige at gå i og superfine :-) Og jeg har solgt sko i 5 år, mens jeg studerede, så jeg vil da mene, at jeg trumfer superprinsesserne i sko-trends, selvom jeg selvfølgelig har lidt flere år på bagen, og måske ikke er helt med på, hvad der rører sig inden for de 3-7 åriges modebillede - men jeg gætter på Hello Kitty ;-)

Hilsen Signe, der har læs med siden jul, men først nu dukker frem fra skjul (arrrrg, det var ikke meningen, at det skulle rime!). Tak for en fantastisk blog!

superheltemor sagde ...

Haha Signe - smukt rim! Og skønt at en ekspert som dig siger de er gode, tak!
Og tak til alle kommentarer - jeg har nu haft dem på to gange og føler mig ret lækker... Så mine piger kan godt pakke spydigheder sammen...