onsdag den 8. juni 2011

Om reklamer

Maren bloggede for nyligt, og spurgte om hvad hendes læsere synes om reklamer på bloggen.
Jeg ville have spurgt Jer om præcis det samme, men var (som sædvanlig) lidt bagud.

Altså - mine børn jagter duer for at få mad... og slikker på skovsnegle.

Hvis jeg kunne tjene til lidt økologisk klid og spelt til dem, ved at have lidt reklamehalløj på min blog, ville I så stene mig og sætte ild til mine sko - eller kunne i tilgive mig, og stadig læse min blog, med kærlighed i Jeres hjerter og smil på Jeres læber?

Lover stadig at skrive lige så underligt og rodet som jeg plejer, og ikke lade reklamerne komme imellem os.

Nu vil jeg sætte mig tilbagelænet i min "knepfred" Ikea hvilestol, på dens dybtblå og bløde, bløde hynder, tænde min guldpibe fra magasin og nyde at ryge den fyldige og milde tobak fra pibefabrikken.dk, lægge mine nylakerede tånegle ("magic únicorn colour fra mac) op på min fodskammel fra paustian, lavet af ægte elefanthud, mens jeg læser jeres svar på min helt nye "iphone 5 touch pro" fra "elgiganten" på blågårdsplads, mens jeg nipper til en iskold "carlsberg iceicebaby", og spiser et par sprødstegte "fæcesbolde" fra kinagrillen.

22 kommentarer:

K sagde ...

Ved du hvad du må reklamere alt det du vil og om hvad du vil - det er vel for fanden bare et billede i din sidebar, eller 2 eller 3...
- whatever, bare du snart sætter flere skumfiduser på højkant :)

Tante Tulle/ Anette sagde ...

Jamen herregud, hvis det kan redde dine unger fra skovsneglespiseri, så reklamer du bare...! Jeg vil med fred i sjælen se reklamen og tænke " aaah. Endnu et barn frelst fra sygdomsbefængt duesteg eller slimet snegl."

Nadia sagde ...

Som jeg har skrevet til både Maren og Marie: Gør det. Jeg skal nok klikke, og sikre dig et par øre. Det er da det mindste jeg kan gøre, for at redde Superbaby (må hendes kinder aldrig blive mindre) fra sultedøden.

LostInHerDreams sagde ...

Selvfølgelig alting med måde, men så længe det ikke tager overhånd, generer det mig slet ikke.... Det gør blogs der er helt tilplastrede med reklamer dog. Og blogs, der har reklamer, der begynder at lave lyde, så snart man åbner siden, er godt nok også a pain in the a**.

ditte marie sagde ...

Gå amok! du fortjener lidt ekstre i pengepungenn for alt den gode underholdning! -det tror jeg godt at vi alle kan unde dig!

Dorthe K sagde ...

Sæt i gang! Det med snegle og duer må snart stoppe!

Sandra sagde ...

Hørt hørt :)

Hersom sagde ...

Sæt du bare reklarmer på bloggen, det skal såmænd ikke genere. Og hellere det end som Tante Tulle skriver, at ungerne skal spise duer og slikke snegle :-D

Kristines Dilemma sagde ...

Mit spørgsmål er...tjener du så penge kun fordi der er reklamer på din blog, eller handler det om at nogen skal trykke på reklamerne. Fordi jeg trykker aldrig på reklamer. Og mit spørgsmål er jo også om jeg selv gider at have reklamer på min blog, hvis det handler om at andre skal trykke på dem for at jeg kan få penge. fordi jeg tror mange er som mig, og trykker uhyre sjældent på reklamer.

Camp Chaos sagde ...

Jeg skal gerne klikke på et par reklamer - bare du lader de der fæcesbolde fra kinagrillen ligge...

Karen sagde ...

gør det! Jeg skal også nok huske at klikke på dem en gang i mellem, når jeg husker det. For jeg synes det er synd, hvis dine børn skal leve af skovsnegle og duer, de selv har fanget. - selvom jeg er sikker på, at der er god opdragelsesværdi i, at børnene skal finde deres egen mad.

Stine sagde ...

Jeg synes også bare du skal gøre det! Så længe de ikke er irriterende (dem på looklab fylder lige overkanten og de skal helst heller ikke blinke for meget...)

Nya Holm sagde ...

Det betyder ikke noget for mig om der er reklamer, så hvis du kan blive smårig......så bare fyld din blog med dem

Christina sagde ...

Go for it. Hvis det kan hjælpe til at du fortsætter bloggeriet-er allerede lidt nervøs for, når du begynder at arbejde igen. Du har den suverænt sjovrste blog, jeg har kendskab til.

Miss Jeanett sagde ...

Do it! Jeg ville stadig læse med! Medmindre du har reklamer for DF... ;) haha

solveig sagde ...

Så længe det går til et godt formål...

Marie b sagde ...

Du reklamerer bare! Så længe det ikke popper generer det mig ikke. Og helst heller ikke med lyd på, for så opdager folk bare jeg igen sidder og klistre på din blog istedet for at skrive speciale :-p

J'adore blog sagde ...

Jeg synes det er helt fint med reklamer :-) Intet problem for mig... He he...

Fru Forstad sagde ...

Jeg er Pro reklamer, det er nemligt at tjene penge på ting man er god til, og du er god til at blogge, så jep hey for at du får gysser for det.

Britt sagde ...

Jeg kan sagtens forstå overvejelsen, men personligt hader jeg reklamer på internettet og kunne aldrig drømme om at klikke på dem. Men jeg læser primært dine indlæg via RSS-feeds, så jeg bliver ikke generet af dem, hvis du lader dig friste over evne, og jeg vil stadig gerne læse med.

Jeg er dog sprunget fra et par blogs, fordi reklame og andet lir tog over og selve bloggen til sidst bare var en lille strimmel i midten.

Jeg er én af de nyere læsere af din blog, og dine gamle læsere vil sikkert gå gennem ild og vand med dig uanset hvad. Men spørgsmålet er, om du gerne vil have endnu flere læsere og om de måske vil springe fra, hvis der pludselig er reklamer at forholde sig til også?

Stine V sagde ...

Bare kom med dem :)
Hvorfor ikke tjene penge på noget af det du er god til, det er der så mange andre der gør :)

Karina DalgasW sagde ...

Jeg læser din blog fordi den god underholdende og jeg synes bestemt det er helt på sin plads du får noget for det - jeg vil stadig komme ind og læse den :)