torsdag den 16. juni 2011

Om at være en af de der perfekte mødre, der hele tiden rydder op

Anna-Mette mente i en kommentar til mit indlæg om det perfekte børneværelse, at jeg burde tage et foto mere, og lige bevise at jeg ikke bare er sådan en perfekt mor, der hele tiden rydder op.
Det kan jeg jo ikke have at nogen tror - men værelsesbillederne er fra i går, og de har ikke nået at rode endnu.
Men her er min entre - husets centrum, og det første man ser - taget for to minutter siden.
Nogle gange ser det værre ud - men aldrig pænere...
Som i kan se HAR vi endda indkøbt smarte små kurve til vanter osv, og et skoskab endda også - alligevel bliver alt bare dumpet i en bunke.

10 kommentarer:

Mette sagde ...

Det er derfor jeg godt gider læse din blog. Du skriver så sjovt, uhøjtideligt og vender alt på vrangen i en storbørnsfamilie. Der er ikke billeder af strikkede nipseting og alt muligt andet gejl. Du skriver heller ikke om kogte vinbjergsnegle eller strikkeopskrifter. Nej, du smider et billede på af en rodet og uoverskuelig gang, som der ser ud hjemme hos mig. Måske jeg skulle overveje et billede af den sofa, som der efterhånden er 5 huller i...;-)

Annamette Fuhrmann sagde ...

HAHAHAHAHA, nåååårh det var bedre...., den ligner til forveksling min gang. Men hey, det er altså et superfedt børneværelse du har med det der tapet og det hele. Det er slet ikke det.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

hvor er det befriende at komme hjem hos dig! Så kan vi squ alle sammen være mennesker ... fedt at du viser virkeligheden, så vi andre også nemmere kan stå ved vores virkelighed! Jeg er squ selv så utroligt pæn, og det er snart på tide at gøre noget ved det! Og her kan jeg lære noget, kan jeg se.... LOL

Anette Kristine sagde ...

Der er en vinder, som ikke har opdaget, at hun var vundet...

Anonym sagde ...

Det er derfor, at vi ikke gider uanmeldte gæster :-)

Anonym sagde ...

Hvor er det bare smukt at se der findes mennesker som behersker kaos. Super fed blog.
Hilsen mor til 3 små.

Babyhuset Tutti sagde ...

Årh, nej - nu gik jeg lige og troede, at ligeså snart vi havde fået installeret sådan nogle kurve til børnene, SÅ ville entréen blive pæn...

superheltemor sagde ...

Rydder skam heller ikke op for planlagte gæster(-;
Tak for respons - er lidt flov over at jeg faktisk kun viste jer min pæne gang - vores bagdørsgang er faktisk den virkeligt slemme, men den var jeg for fin til at vise frem...
Den må i have til gode!
Og rod er iøvrigt sundt! Eller noget...?

Kathrine sagde ...

Det ligner min lejlighed ;-)

♥ Rikke-Louise sagde ...

Jeg tilslutter mig med det samme Mettes svar til det her indlæg. Fantastisk indlæg SUPERHELTEMOR (!!).

En superhelt er ikke en rigtig en af slagsen, hvis al tid bliver brugt på oprydning fremfor at være sej. Og du er sej, så du må være en rigtig en af slagsen. Bum.