torsdag den 9. juni 2011

Om sandorme - VIND EN!

Superbaby fik jo to bobles i fødselsdagsgaver fra alle bedsteforældrene og moster. Hun er glad og har fået mange bobles-buler allerede. Det er faktisk (og jeg bliver altså ikke betalt for at sige det her!): ret sjovt legetøj (omend lidt for dyrt, synes nærigfrans her...)

Nyeste boble-figur er denne her: sandormen.
Sandorm?? Hvad er der galt med at lave kattekillingen eller hesten?
Sandorm er dog en del bedre end "fladlusen".
Som jeg så ikke tror de laver....
Anyway: den ser sjov ud. og kan tåle vand, sand og sommerhus. Så hvad med at vinde en?
Bobles har foræret mig et sæt bestående af de to her, som jeg kan udlodde til en enkelt heldig læser. Bare skriv en kommentar, og jeg trækker lod om en uge!

268 kommentarer:

«Ældste   ‹Ældre   201 – 268 af 268
Hanna V sagde ...

Den ville vi da være super glad for at eje :o)

Hannelore sagde ...

Jeg har en lillebitte tatovering, som alle tror er en sandorm..... Min datter kunne nu godt bruge en rigtig én som den der :-)

Anonym sagde ...

Den ser fin ud, den orm. Johanna vil gerne vinde. Kh Karina.

Lena (By Warberg) sagde ...

Ej hvor sejt, sådan en vil jeg gerne vinde til min Sofie.
Og tusind tak for dine fantastiske historie, du er altså bare en´ af dem der gør hverdagen lidt sjovere. jeg forlader altid din blog med et smil på læben :o)
God dag.
Kh. Lena

Sofie Marland sagde ...

JAAA! Den vil min kusine og fætter blive glad for :)

lene jensen sagde ...

Når lille banditten endelig kan få sit værelse, efter et år med renovering og vandskade, vil det bare være så fedt, at kunne give hende noget lækkert legettøj derind til :-)

SE MIG SE MIG !!!

June sagde ...

Sådan en sandorm vil blive glædeligt modtaget herhjemme :o)

Sofaheltemor sagde ...

Den vil bare være et hit herhjemme!

nina sagde ...

WOW! Tænker den kunne være godt beskæftigelse for min datter på 15 måneder. Hun trænger seriøst til at få brændt krudt af så mor kan få 5m min. ro!

Rebekka sagde ...

Sandorm, fladlus - I don't care... eller jo, men vil rigtig gerne vinde sådan et sæt til min søn.

Har aldrig været på din blog før, og kom også lidt tilfældigt forbi (lærte at hækle i går, og ledt efter nemme begynder opskrifter, og bum! her er du, men dejlig blog og SUPER give away); det må da være en lille smule skæbne?

Håber i hvert fald på, at jeg lige kiggede forbi, fordi jeg for det første naturligvis skal følge med herinde, men også lidt fordi, jeg burde vinde sådan en fed give away.

Anja Sørensen sagde ...

Bobles-buler lyder helt bestemt som noget vores tumling mangler i sin opvækst -så de må gerne ryge denne vej :-)
Anja

Anonym sagde ...

Uhh hvor er den fin, og hvor ville min superbaby sætte pris på den. Æææææælsker forresten din blog - også selvom du er en morblogger :-)
Anne

Line sagde ...

bobblebobble, det er helt vildt mange kommentarer, glæder mig allerede til at få buler over det hele af at sandorme rundt :D

Maria sagde ...

Ej, den er altså bare sej den sandorm. Den ville min søn elske at lege med, så kunne den sørge for endnu flere blå mærke til de i forvejen noget spættede ben :)

Birgitte B sagde ...

Den vil være perfekt til mit gudbarn. Håber jeg vinder :-)

Karina DalgasW sagde ...

Jeg har en datter på 2 som vil ELSKE hvis jeg vandt sådan en til hende. SYnes nemlig også de er for dyre til jeg lige kan købe hende en. Spørgsmål: FÅr du egentlig ikke også en til dig selv for ulejligheden? ELlers synes jeg faktisk du selv skulle vinde/have den. Nå men i hvert fald tak for en god blog :)

Anonym sagde ...

Hvor er de fine. De vil helt sikkert vække jubel herhjemme :-).

Kh. Emni

Dagbog fra 4. sagde ...

Uh den ville jeg gerne vinde! Superskøn konkurrence og fed blog du har!! Her må jeg læse noget mere!

Anonym sagde ...

Vores søn fylder 2 år på fredag så hvad ville være en bedre gave end en bObbles regnorm.
Hilsen Maria

Lisa Baggesgaard Hansen sagde ...

Ih, bObles er SÅ fine,og de har stået på min datters ønskeseddel siden hun kom til verden for 2 år siden. Hun er en være krudtugle og elsker at kravle op på ting og hoppe ned, at sidde på noget og hoppe osv. Så jeg er sikker på at denne Sandorm og "ven" ville være den perfekte sommergave til vores Emma! Og tak for en super underholdende blog!

Anonym sagde ...

Rigtig dejlig konkurrence :-)

Vil rigtig gerne vinde den til min søstervenindes nyfødte datter. Den vil pynte på hendes værelse, indtil hun er klar til at bruge den ;-)

Bettina Falsvig
qxl@falsvig.dk

angelinasmor sagde ...

Ihhh dem ville vi gerne vinde er sikker på Angelina ville elske at tumle med dem <3

Pernille sagde ...

Det var da en rigtig god konkurrence, kan godt forstå der er så mange der har skrevet.. Men den fine sandorm skal da bo på Claras værelse som hun lige er flyttet ind på, så der mangler stadig lidt ting. Mon ikke den vil passe..

Nina krussedulle@hotmail.com sagde ...

Øjjjjj øjjjjj øjjjjj sandorm come to mama <3

Nina(mor) krussedulle@hotmail.com

Anonym sagde ...

Hej... Det kunne være totalt fedt for Marcus og mor og vinde sandormen. Elsker Bobles.
Hilsen Maria (kennet-maria@mail.dk)
Som håber vi er heldige, at vinde...

Anonym sagde ...

Vi vil også - vi er alle superfan.. selv farmand der eller mener at legetøj skal være på bærneværelset og ikke i stuen.

Bettina Søndergaard sagde ...

Rigtig dejlig konkurrence :-)

Vil rigtig gerne vinde den til min søstervenindes nyfødte datter. Den vil pynte på hendes værelse, indtil hun er klar til at bruge den ;-)

Anonym sagde ...

Ihh hvor er den skøn, og er sikker på carlos ville elske sådan en, han minder meget om superbaby, herhjemme hedder han bare ninjababy, fordi hans topbeskæftigelse er at klatre fra ting til ting og lave ninjaspark på sin storesøster. og da dukkevognen er blevet konfiskeret da den simpelthen er for farlig at stå op i ku det jo være perfekt med en sandorm:o)

hilsen Albasmami

Heidi sagde ...

Ja hvad er oddsene mon..? Men en konkurrence jeg gerne vil vinde til min lille Troldepus der bliver 1 år den 21. juni!

Anonym sagde ...

Bastian på 3 slæber så mange ting og dyr med hjem som moren ikke er så begejstret for.. Mon sådan en sandorm kan sætte en stopper for det ? Bare en tid ;).. Ellers vil den nu nok også vække lykke ved lillesøs når hun bliver lidt større :)

Frøken Smilla sagde ...

Bobles rocks - vi vil gerne vinde buler på panden og sommerfugle i maven!

Betina sagde ...

Iiihh sådan en ville min Alexander ELSKE :-) Han elsker i hvert fald fisken, krokodillen og hvalen som han allerede har :-). OG så bliver han 1 år om to uger - og hvad ville være bedre fødselsdagsgave end en sandorm? :-)

Dorthe sagde ...

her er mor også lidt for meget nærrigfrans, Mie har indtil videre måtte nøjes med karen kylling, som hun fik dengang hun blev døbt, den er til gengæld også rigtig fin...men der er da helt klart plads til flere buler på barnet ;-)

Karina Kettner sagde ...

Vores søn bliver 1 år på torsdag (d. 16 juni) og han er en rigtig bulderbasse, der er fart over feltet hele tiden, og det sidste nye er at han er begyndt at prøve grænser af motorisk ved at skulle klatre op på ting. Har i den forbindelse købt en hval til ham som han får i fødselsdagsgave. Da jeg købte denne havde jeg også meget kig på sandormen, den ville jeg rigtig godt have haft til ham, men som du selv skriver så er de jo ikke ligefrem billige, så den havde jeg desværre ikke råd til.
Derfor kunne det være vidunderlige at vinde en til ham :D
Mange hilsener
Karina Kettner

Kontaktinfo: karina@kettners.dk

Anonym sagde ...

Den ville være fantastisk til min Noah, der er motorisk udfordret. I vand har han det meget lettere og elsker det og så ville sandormen være et super redskab til ham, da bobles jo udfordrer ham motorisk og på fantasien og samtidig kan bruges i vandet.

Kit sagde ...

Super fint med en bobles konkurrence. Jeg er frisk. Vi har en vild lille pige herhjemme og kunne godt bruge en sandorm til at give hende lidt flere udfordringer. Synes bare ikke vores pengepung er til det, så indtil videre står den på hendes ønskeseddel -nok mest i håb om tilskud til en ;o).
Vh Kit

Natalie sagde ...

Vi er helt tossede med bobbles legeredskaberne, er sikker på at der står to unger parate til at modtage en sandorm her i familien. ;)

Margit sagde ...

Nøj den vil jeg gerne vinde. Har fiske boblen og den vil helt vildt gerne have en ven.

Anonym sagde ...

nu prøver jeg anonymt for de ander gange har den ikke ville senden
men 3 små på 7 månder ,knap 2 år kunne være en dejlige fødeselsdags gave til heden og 3½ år
så ville den blive flittig brugt

Julie Sørensen sagde ...

den vil vi da gerne vinde :D har kigget på de dyr der i 1000 år men har sgu ikke lige finanserne til det som single mor. Og det er da på tide at knægten får sit første blå mærke ;)

Malene sagde ...

Jeg er gravid og ville elske at disse bliver det første jeg ejer til baby;o)

leisure - knit sagde ...

Wow, hvor er den skøn :) Den har jeg ikke set før. Hvor ville det være fedt at vinde denne :) Klem fra Dorte

Malene Holmgaard sagde ...

Wow en lækker præmie! Jeg vil super gerne være med! Elsker din blog...

Kærlig hilsen Clara Gry

Anonym sagde ...

Det ville være fantastisk med en sandorm til bObles samlingen !

Hilsen Tanja / mor til SilaS på 2, Celina på 8 mdr.

Hønemor sagde ...

Som alle andre ville vi også være ellevilde herhjemme hvis vi fik en af disse fantastiske sandorme.

Anonym sagde ...

Jeg VED godt at jeg allerde har lagt en billet ind på den her, men i går skete der noget som gør at jeg er vågnet kl 04.30 af mig selv. Det sjove er at jeg tænkte på dig, som jeg jo kun "kender" fra din blog. Jeg var til første scanning i går og der er tvillinger i maven på mig!!!!!!! Jeg var ellers ved at overtale min mand til hjemmefødsel, han skulle snart læse ninjamandens indlæg, det bliver ikke til noget for til december har vi, ikke som ventet to børn, men hele tre børn, på tredje, uden elevator, med tre værelser. Men tænk sig, jeg tænkte på dig og fire børn og føler ikke jeg burde være så chokeret, alligevel er jeg vågen nu og overvejer om jeg skal stå op og bage. Kan du ikke lave endnu et beroligende blogindlæg om hvor nemt det går med mere end to børn?
Kh
Ivalo

Anonym sagde ...

den ville være mere end perfekt til vores lille vildbasse på 14 mdr der bare elsker at tumle...

Jeanette christiansen
foreverpeanut@msn.com

Anonym sagde ...

den ville være et STORT hit herhjemme...

Thomas Zeuner

Anonym sagde ...

jajaja den vil jeg da vinde til lille nuller der altid tumler

Lone Christiansen
Lone1949@hotmail.com

Emilie Hansen sagde ...

Dét var vel nok også en feeeeed præmie! Jeg vil gerne lege med, ellers kan man jo ikke vinde ;-)

Ulla sagde ...

Uh, den gider jeg godt at vinde.

Krydser fingre for at jeg bliver den heldige :-)

bine sagde ...

Ihhhh.. Kan jeg lige nå at være med??!

Dem ville jeg da frygtelig gerne vinde til mine 2 prinsesser! :)

Christina sagde ...

Uh,den vil Daniel få rigtig meget glæde af, han er snart 9 måneder, og er i gang med at træne ballancen :), han elsker at gynge hos farmor, og rutche på mors ben, med en sandorm kan man da også både gynge/vippe lidt frem og tilbage og rutche hvis man stiller den op:). Og han ER en dreng så bulerne tager vi gerne med ;)

Christina Hansen

Lisa sagde ...

Jeg gad godt at du skrev noget mere om hvordan man overlever når man har mere end et barn. Hvordan man for eksempel henter sit store barn fra børnehave, med det lillebitte barn i barnevognen?

charlotte h sagde ...

Ville elske at min datter kunne få den i sin træningssamling. Lisa bruger den til at træne sin svage højre sige pga medfødt hjerneskade.

Sara Pedersen sagde ...

En sandorm ville gøre min nevø meget lykkelig! :-D

Emma sagde ...

åh her mangler vi sikkert et blåt mærke eller to for ellers er hele kroppen ikke dækket. :) vind vind vind til mig

Anonym sagde ...

Fedt! Dem gad jeg godt vinde til mine unger.
/Lene med de tre drenge

Malene sagde ...

ih det ville være fedt at vinde sådan et sæt, har en datter der er super aktiv fra morgen til hungår i seng ( hun sover 45 min. i løbet af dagen) det kunne være rart med noget nyt at aktivere hende med :-)

Malene sagde ...

det kunne være fedt at vinde et sådan sæt til min lille krudt tønde :-)

Strømpefeens datter sagde ...

Bedre sent end aldrig, er det ikke det man skal sige, når man dagen før en konkurrence for meldt sig til ;)

Jeg kan se at chancerne er små, men uha de ville gøre lykke i vores lille dukkehus, med mine 2 krudtugerne på 4 1/2 og 2 1/2 og en mand som slet ikke kan se det fede i legetøj som er SÅ dyrt... "Er du towli, du er en Kjøbenhavner hvis du vil bruge så mange penge på EN legetøj!" (her kan man måske fornemme at jeg er fra kbh og han er fra Jylland ;)

nåh men pøj pøj med at finde en vinder.

over and out!

Potentielt set sagde ...

Ku ha svoret jeg kommenterede som nr 141- og nu kan jeg ikke finde mig selv... Hmm... Så prøver igen: vi fejrer bebsens 1 års dag på søndag, hvis jeg vandt ville hun rent faktisk få en gave af forældrene også...

Anonym sagde ...

Jeg er også med - går herhjemme og venter på, at lillebror melder sin ankomst, kan være nu, om 5 min. eller i overmorgen. Og så vil storebror helt sikkert blive overlykkelig for både at få en sandorm og en lillebror ;-)

Anonym sagde ...

Vi vil gerne være med
venlig hilsen Hanna

Lykke sagde ...

Fantastisk hylende sjov blog, du skriver simpelthen så sjovt!!!

Ved ikke om jeg kan nå det her på falderebet, men mine unger ville da bestemt syntes det var fantastisk med sandorme i stuen :O)

Hilsen Lykke

Anonym sagde ...

Uha - min Carla ville storelske sandormen ;)
Og nu hvor jeg er her, så vil jeg lige takke for den sjoveste blog :) Får altid et herligt grin her
Mvh Fruen/Dorthe

ulla sagde ...

Kan man mon nå at være med??
I så fald er jeg med i opløbet;o)

tesshedall sagde ...

Ved ikke om jeg kan nå at være med - men vil også gerne vinde sådan en dims :)

«Ældste ‹Ældre   201 – 268 af 268   Nyere› Nyeste»