tirsdag den 26. juli 2011

Om skoldkopper

Når man har skoldkopper over hele sin lille krop, og har været vågen hele natten fordi det klør, så er det altså helt i orden at få en trøste-is til morgenmad!
(hvis barnets mor skulle trøstes tilsvarende, skulle hun så starte dagen med en fustage øl, massage af en halvnøgen lækker mand og 3 kilo fyldt chokolade... HAR fortjent det - men er lidt bange for om børnene ville sladre i børnehaven!)

4 kommentarer:

imangelafbedre sagde ...

Åhh, stakkels lille pige. Men det skal man jo igennem og så er det da et fint plaster på såret, at man kan spise is til morgenmad. Min dreng på 2 år har endnu ikke fået dem endnu - pyhh, jeg glæder mig ikke.

superheltemor sagde ...

Hun smitter vist endnu, så hvis du vil have det overstået, og bor nær Kbh, er i velkomne til at komme og kramme hende?

Maria sagde ...

Tror jeg så dig og hele dine skønne familie forlade Illum her til eftemiddag. Eller også var det i hvertfald jeres dobbeltgængere der gik ud af døren, samtidig med at min datter og jeg gik ind. Var lige ved at spørge, om det ikke var dig, der er superhletemor, men synes så alligevel det ville være lidt for mærkeligt :-) Efter at have læst skoldkoppeindlægget kan jeg forøvrigt godt forstå hvorfor superbaby så ud til at have gennemgået en forvandling, og var blevet til hængepåmorbaby i stedet for.

superheltemor sagde ...

Det var nok os - sjovt! Kan godt huske jeg så dig.
Sig bare Hej en anden gang;-)