lørdag den 30. juli 2011

Om drive-in - VIND slik og billetter!

Ninjaman og jeg, havde noget så sjældent som en aften uden børn forleden. 
Valgte at teste mit nye kørekort med en lang køretur - og endte i Lynge, af alle steder, hvor der viste sig at være en drive-in bio - som vi så også blev nødt til at teste.
Jeg undgik at køre billetdreng ned, parkerede nogenlunde der hvor jeg skulle, og var uforholdsmæssig stolt af egne evner.
Hvis ikke det var fordi, at vi alt for sjældent kommer i biffen sammen, og derfor var lidt for forhippede på at SE filmen - så havde det altså være oplagt med lidt kysserier, for det var altså en anelse romantisk, at sidde der under stjernehimlen og se film - på et, i øvrigt gigantisk, lærred. (3 x så stort som det i Imperial, stod der i folder, som nørde-mig absolut skulle læse...)
Det var en virkeligt fin oplevelse, og hvis vi nogensinde får passet børn igen(halvdelen af dem var stadig vågne og hyperaktive, da vi kom hjem kl 01...) så kunne vi sagtens finde på at gøre det en anden gang!

Nå, men fordi jeg selv syntes det var så fedt, har jeg fået krejlet mig til de fedeste præmier, så 3 heldige læsere også kan prøve drive-in!
Bor du i køreafstand fra Lynge(nær Hillerød), har du bil, tid til at tage i drive-in inden sæsonen slutter (før efterårsferien), og kan du lide film og slik, så kan du VINDE 2 billetter og en hel masse haribo slik!
Bare skriv en kommentar nedenfor, så trækker jeg lod d. 5-8.
Der er 3x2 billetter + slik på højkant.

74 kommentarer:

Camilla sagde ...

Det lyder som en hyggelig aften - jeg kunne også godt tænke mig en børnefri tur i biffen med manden min, så jeg smider lige et lod i puljen : ) Håber de hyperaktive børn faldt hurtigt i søvn, da I var kommet hjem!

Camilla sagde ...

Super godt tiltag du der har fået. Jeg har været der én gang, og det var en fantastisk oplevelse, som kunne være sjov at gøre igen.

Nana M sagde ...

Gud, vidste slet ikke at det fandtes i DK... - Det ville da være vildt sjovt at prøve!
I'm in :)

Paula sagde ...

Den her konkurrence er meant-to-be for mig!!! Jamen, det er jo helt vildt!!!

Jeg har just for nylig (et par uger siden) fundet ud af, at vi har en drive-in i Danmark! Og siden da har jeg forgæves forsøgt at komme derop - det er så endnu ikke lykkedes. Så det må være SKÆBNEN, at min yndlingsblog (!) nu udlodder billetter dertil.

Læg dertil at jeg er STORforbruger af Haribo-slik - og vi har mere skæbne. :-)

Nå, ja - og så er det min fødselsdag den 05.08!!! No kidding...den her konkurrence er jo fyldt med tegn på at jeg ENDELIG skal vinde noget (jeg vinder ALDRIG noget - jeg deltager som regel heller ikke i noget, for jeg ved jo, at jeg ikke vinder).

Jeg krydser fingre for mit held! :-)

PS. Må lige tilføje at jeg har de skønneste "blandingspiger" lige som dig.....her er det mig, der er fra Korea. Og jeg synes seriøst, at det er de smukkeste børn i verden.(Mere skæbne, I tell you!)

Anne sagde ...

Manden min er totalt filmfreak og jeg elsker at være udendørs, så det lyder som en fantastisk konkurrence!

Christina sagde ...

Årh, det vil jeg gerne vinde:P

Vi har kørt i Drive-in bio siden min, nu 10-årige, søn var helt lille... *mimre*

Vi kørte en god lang omvej derhen, så han faldt i søvn og så var der ellers bio film bare for de voksne:P

Vi fortsatte i flere år med de hyggelige "børnefri" bioture, indtil lillesøster viste sin beslutsomhed og nægtede at falde i søvn som 3-årig:(

Et smut forbi Lynge (uden de store børn:D), er altid et hit:)

Albertesmor sagde ...

Jeg bor godt nok i Århus, men min datters søde farmor og farfar bor minsandten i Farum- lige ved Lynge (siger min dog ikke så sjællandskyndige geografi mig). De er virkelige gode til at passe hende og min dejlige mand og jeg har ikke været i biografen siden hun blev født, så jeg smider et lod i puljen!

Line sagde ...

Jeg ku' også godt bruge en date med min mand! Vi snakkede for et par dage siden om en tur i drive-in bio! :-) Så jeg smider også et lod i puljen!

rijaH sagde ...

Det er alt for længe siden der har været noget der hed date for mig og kæresten, så en tur i drive-in'en ville gøre underværker :D

nanna sagde ...

åh...suk. Minder fra fortiden...Før jeg mødte min mand og fik to dejlige unger havde jeg et stormfuldt forhold til en fyr, som ejede en gammel volvo stationcar. En af vores romantiske udflugter gik netop til Lynge, hvor han parkererede vognen bagvendt med klappen åben. Husker ikke hvilken film vi så (!!), men husker følelsen af at ligge nyforelsket på madrassen med stjernerne over mig og vinden i håret. Tror faktisk godt min mand og jeg kunne trænge til en sådan tur.

Vi er trods alt ejere af en stationcar - omend den mest er blevet brugt til at fragte børn og tilbudsvarer...

Ps: Turen endte i øvrigt med at vi overnattede i bilen et sted ved vandet, stod op og badede nøgne og spiste jordbærkager til morgenmad....suk

Modedullen sagde ...

Medfølger børnepasning også?
;-)

Ej, spøg til side, det gad jeg godt vinde. For så ville jeg have en grund til at highjacke en barnepige og tage en aften med kæresten og en god film... Har faktisk aldrig prøvet drive-in bio, det ku' være cool!

Mvh
Mette

Camsen sagde ...

Åh det ville jeg gerne! Kan ikke huske hvornår vi har været alene uden unger. Og efter 5 - snart 6 ugers ferie med dem, er det virkelig tiltrængt ;)

Anonym sagde ...

det kunne jeg godt lige overkomme ;-) og fed konkurrence!

kærlig hilsen elizabeth aagren mikkelsen

Julie L sagde ...

Åhh, jeg vil så gerne i drive-in.. Det har jeg aldrig prøvet.
Og så slik oveni! Det er perfekt for en hygge hungrende gravid :)

Ann sagde ...

Jeg er så ALL in, ville være den perfekte kæreste overraskelse at kidnappe til Lynge med det hele;) Minder så meget om the good old times ;)

Jeg krydser hvad krydses kan, spiser en vingummibamse eller to imens og glæder mig til at se om jeg vinder ;)

Kristina sagde ...

Bor faktisk tæt på, kunne være super at invitere kæresten med... Må bare lige arrangere børnepasningen.
Kristina

Regitze sagde ...

Årh min søster får bil i dag!!! Det kunne være en sej gave :-) Og en oplagt mulighed for at invitere mig selv med.

Emilie sagde ...

Det er da så Grease-agtigt som det kan blive! Godt kørt i øvrigt :)

Anonym sagde ...

Jeg tager chancen og melder mig til denne konkurrence! Har aldrig været i drive-in bio, men bor meget tæt på Lynge så det ville jo være oplagt :))
JEG HÅBER JEG VINDER!!!

// Maja. :-D

Xenia sagde ...

Hey, sådan en tur snupper jeg da gerne. Jeg er sikker på at jeg nok skal kunne få lokket en eller anden med ;)

Katrine sagde ...

Nøj.
Det gad jeg godt prøve.

Ida sagde ...

Det lyder SÅ dejligt! Drive-in, Haribo og kys - aaaah :)

Louise sagde ...

Jeg kan ikke selv få glæde af billetterne, da jeg pt udlever drømmen i New Zealand. Men, hvor ville jeg dog elske at kunne give min mor oplevelsen, når hun fylder rund (ingen tal nævnes) i august, når nu jeg ikke kan komme til festen :)
- Louise

Anonym sagde ...

Dem snupper jeg gerne. Har ikke været i biffen i fire år eb (eb=efter børn. Forestiller mig knægten på fire og de to twins på tre måneder kan lokkes til at sove i autostol mens mor og far kysser på forsædet?
Hilsen megamor

Talle sagde ...

Amen, det skal jeg da SÅ meget vinde. Har ingen børn, ingen mand, men hyggelig bil og verdens største forkæl-dig-selv-med-film-sjæl!

Øglemor sagde ...

Hvor der er slik at vinde, der finder man også Øglemor! Og når der ovenikøbet følger en bif-tur med, jamen så kunne det da ikke blive bedre. Har Øgle nr. 2 på vej om 1,5 måneds tid, og inden da ville jeg meeeeget gerne have en alene-aften eller to sammen med HDD. Gerne i biffen. Med slik. Mmmm :-)

Sabrina sagde ...

Hæhæ lyder som en dejlig aften :-) Jeg har faktisk overvejet at tage i Drive-in med mine veninder, da jeg er den første af min venindegruppe der får kørekort (og jeg er færdig meget snart), så at fejre kørekortet med en drive-in kunne da være super nice :-) Men nu kan man dog kun vinde 2xbilletter, så det må være hr. kæreste der må tage chancen og køre med mig ;-) hihi.
- Ha' en god weekend!

Anonym sagde ...

Min venindes bror inviterer altid nye damebekendtskaber med i drive-in - og jeg ville simpelthen elske at sidde sammen med min veninde og se hvorledes den romantiske aften (og filmen selvfølgelig) udfoldede sig - og måske kaste et par popcorn og fnise uhæmmet. Og nej, jeg er ikke 13 år, men det dobbelte...

C.B.

Ann-Sofie sagde ...

Uhh, det har jeg altid haft lyst til at prøve lige siden jeg så Grease-filmen for efterhånden mange år siden, hvor de også er i en drive-in. Krydser fingre:-)

Anonym sagde ...

Uhh hvilket en skøn aften, gid det var mig :D JEg krydser alt hvad krydses kan, da det ville være en perfekt måde at kunne invitere min dejlige kæreste ud på - når nu vi begget engang får sommerferie :)

BTW mange tak for en skøn og humoristisk blog.

Hilsen Natras1@hotmail.com

Cecilie sagde ...

Ej, hvor sejt. Jeg så en gang - da jeg var en lille superhelt - Turtles i den drive-in bio og tænk sig...i morgen for ham kær'sten og jeg bil.

Tak for en fantastisk blog i øvrigt, som min blogger-søster har linket mig:)

Cecilie - igen sagde ...

haha Regitze; ser først nu at du har skrevet. Vi får først bilen i morgen; ham kær'sten dér er (meget overraskende) blevet overfaldet af den fodboldkamp.

Helle sagde ...

Åh, det kunne være så sjovt at prøve! Og en perfekt måde at få lov at "låne" den delebil jeg har med min bror - eftersom jeg bor og arbejder i København har jeg meget sjældent en god undskyldning for, at det er min tur til at have bilen :)

Anonym sagde ...

Åååh, det har jeg tænkt LÆNGE over at gøre med min kæreste. Men har aldrig fået det gjort (har ingen børn, så kan ikke engang skyde skylden på manglende børnepasning) ;)

Det lyder som en skøn aften! :)

KH
Mie

MariaSL sagde ...

Jeg bor kun 10 min fra Drive-in, men kommer der stort set aldrig. Det kunne være man skulle få ændret på det :)

Eeyorenyk sagde ...

Nej, hvor sjovt, jeg anede slet ikke at der var drive in biografer i danmark. :) Jeg vil meget gerne være med.

Anonym sagde ...

Uh, det ville jeg gerne så jeg sammen med Batman kan få set en fed film.
Drive-in biografer er ultimativ hygge og romantik.

:)

Louise sagde ...

ÅH det ville bare være helt perfekt hvis manden og jeg kunne tage afsted på vores et års bryllupsdag og være rigtig pinlig romantiske ;-)

Mvh Louise
Louiseoest@hotmail.com

Anonym sagde ...

håber det bliver mig har ikke været i biffen med min mand siden vi fik barn for 3 år siden
knus gitte

zolzikke sagde ...

Synes det er så sejt, at du har taget kørekort! Jeg har det godtnok, men får det brugt alt for lidt. Fik grineanfald over din beskrivelse af stemning i bilen, når du kører....er ligesådan her...og ovenikøbet starter min søn på 5 altiod med bekymret at spørge og jeg virkelig kan køre bil...nogen ville så nok også mene, at han har grund til tvivlen ;-). Men ville da gerne teste evnerne ved drive-in....skal nok lykkes mig at få ram på billetdreng eller lignende...

Fru Sole sagde ...

Jamen det er da mig der skal vinde de biletter, så kan jeg give min mand noget lidt romantisk i fødselsdagsgave ud over et bremsekabel og en forlængerdims til styret!

Malene fra Brombleberries sagde ...

Nuj, elsker drive in, men kommer der alt for sjældent. OG bor i Hillerød. Det kan jo ikke være mere perfekt. . . . så mangler jeg bare lige at vinde. hø hø. Nå, hermed giver jeg mig selv en chance.

Anonym sagde ...

Jeg vil elske at komme i en drive-in-bio... ser mig allerede sidde ved siden af John Travolta og jeg vil ikke blive fornærmet ligesom Sandy hvis han forsøger at tage mig på brysterne :o)

Kh
Chrisser

Sikkala sagde ...

Uhhh hvor lyder det bare hyggeligt!!
Sidst jeg var i Lynge Drive-in var for... Hmm... 24 år siden. Det var dengang, hvor det var i orden, at man PROPPEDE bilerne til bristepunktet. Vi var 4 voksne og 3 børn - og ja, os børn sad i bagagerummet og så filmen (stationcar vel at mærke).
Selvom det var klemt, så er det alligevel et af de hyggeligste minder fra min barndom... Mig, brormand og fætter Kasper i bagagerummet.
Anyway... Kunne være SÅÅÅÅ hyggeligt at opleve det med Mukaelman uden Speedygirl :)

Anonym sagde ...

Bor i Gåsetårnets by laaaangt fra Lynge, men vil da sååååå gerne køre langt med manden min, for at kunne dele en aften, en film, en stjernehimmel og helt sikkert lidt kys og klems med ham, UDEN børn!!! Det gør vi alt, alt for sjældent, så count me in the lodtrækning :)

Mange hilsner fra en, der nyder dine altid morsomme indlæg
:) Tina

Susan sagde ...

Elsker bilbio, superhyggeligt.

Bolette sagde ...

Jeg ELSKER dine fortællinger!! :-)

Mia fra Makværket sagde ...

Det kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde!

Marie sagde ...

Wauww - drive in bio i Lynge, havde næsten glemt at det eksisterer! Da Mariehanen og jeg var unge og lige havde fået kørekort, kørte vi sommetider til Drive-in i Lynge (vi kalder det nu for Farum grusgrav, for det var dét det var tidligere). Men det er godt nok maaange år siden sidst - i hvert fald før vi fik børn, dvs 16 år plus??? Derfor vil jeg rigtig gerne vinde 2 billetter!!!!

Sara P sagde ...

Det gider vi godt!!! Og har svigerforældre i Hillerød der ku passe unger!!!

Konen sagde ...

Jeg er med!! Selvom jeg hverken bor i Hillerød eller har bil - men så har man en undskyldning fr at tage på ferie

Sus sagde ...

åhr, det gider jeg gerne.
Håber der bliver trukket lod og det er ligemeget hvor meget man plager om at vinde, ellers må det da være frygteligt pressende at lave sådan nogle konkurrencer her :-).
S.

Christina Thomsen sagde ...

Lyder super hyggeligt, lige noget for min kæreste og jeg!

tumling sagde ...

Jeg må bare vinde det.. Kæresten og jeg bruger bare ik tid på hinanden og vi er endda uden børn så bliver simpelthen nød til at have bare lidt held med mig i et ellers modstandsdygtig jeg fører

Frk Tid til Venten sagde ...

Åhr, ja tak! Det er en all time favorite teen-drøm, siden jeg så Grease første gang.
Og som bonus bliver det første fællestur i den nye bil, som Kæreste er nødt til at anskaffe sig efter at Det Røde Lyn er afgået ved skrot-døden

Carportognoia sagde ...

Jeg har også et kørekort, jeg næsten aldrig har brugt. Måske er det mig, der skal køre den billetdreng ned?! (Eller bare lave en hysterisk scene over, hvor generelt svært, det er at parkere. Men scener er jo som bekendt nemmere at komme sig over, hvis man er udstyret med slik&stjerner). Hep.

Anne sagde ...

Min lille Twingo vil rigtig gerne køre mig en tur i drivein-bio sammen med min dejlige mand. Så jeg håber vi vinder.

Hersom sagde ...

Jeg anede ikke at der fandtes Drive-In Bio .. Ihh, det kunne være fedt at invitere Daten med når august er slut :D

Sabine sagde ...

Øj - det gad jeg godt prøve det der Drive In Bio. Sign me in!

Sara S. sagde ...

Jeg kunne super godt tænke mig en aften uden børn og i biffen (jeg tror også at vi ville være kedelige og insistere på at se film..), det lyder super!

Jane c sagde ...

Vi trænger så meget til en aften uden barn inden nr to snart kommer.

Majbritt sagde ...

Ej, jeg ville rigtig gerne i drive-in bio ligesom i Hollywoodfilmene :)

Rasmine sagde ...

Den vil jeg gerne vinde! Jeg var i drive-in bio i Lynge som barn, og det er super hyggeligt at se film på den måde.

Og her er en hemmelighed: Jeg kan super godt lide slik!

Stine Skou sagde ...

Det har jeg også altid godt kunne tænke mig at prøve.. Krydser mine fingre !

Nina sagde ...

Åh sådan noget efter ferie romantik kunne vi. Da godt bruge.

hvidsten sagde ...

Årh, det ville jeg gerne. Er forresten ret svært at lave noget på ait arbejde når man lige har opdaget din blog. Er lige kommet til at læse de sidste 2 måneder, men har kompenseret med at blive en times tid mere.:-)

Molly sagde ...

Det ville være en skøn sommeroplevelse med sådan lidt bif!

life by an orange girl sagde ...

jeg må bare vinde det her!! :D

Ditte Larsen sagde ...

Så gik der lige halvanden time med at læse op på bloggen :D
Hurra for sommerferie!
Selvfølgelig vil jeg gerne vinde ;-)

Anna sagde ...

Hvor lyder det bare super hyggeligt. Det kune jeg godt rigtig godt tænke mig med manden - bare sidde i bilen og hygge :)
Put venligst mit navn i puljen.
Kh
Anna O

Lene sagde ...

Ja JA tak - elsker drive-in biografer. Det er bare noget specielt over stemningen.

Hilsen Lene T.

Rebekka sagde ...

Det er den hyggeligst biograf - har dog ikke været der længe.
Sidst jeg var der, var sammen med en veninde, der også netop havde fået kørekort. På vej hjem, var vi flere gange ved at blive påkørt, og fik en del dyt og blink med lygterne - undskyldningen var, at lysene på bilen ikke tændte af sig selv (ved faktisk ikke, hvordan hun kunne undlade at lægge mærke til, at hun ikke havde lys på).

Men altså, vil super gerne vinde et par biletter, så kunne manden og jeg måske også få nydt en alene aften uden barn og baby

Bailey sagde ...

Årh lyder som en dejlig aften!
Jeg bor i nærheden, og synes det er så hyggeligt at sidde i bilen og se film.

LUS sagde ...

Drive-in bio minder mig altid om Grease, han er nu lækker med pomade hår, ham John Travolta :)