mandag den 21. marts 2011

Om modelbaner

Gik forbi en hobbybutik forleden, som mine børn altid gerne vil stå i timevis foran og stirre, fordi der er en hel by, med bittesmå toge der kører rundt.
Det ER ret sejt, med mange detaljer, som fx en kirke med bryllup, bondegårde og en nudist-campingplads, med bittesmå nøgne mennesker der spiller tennis og griller pølser.
Men plakaten her, med en tysk hunk der forelsket piller ved et modeltog, og tænker:"meine modellbahn - ist mega-in!", den slår mig alligevel hver gang som en kende usandsynlig. Mega-in ligefrem? Sidder alle topmodellerne og bygger kunstige bakker af pap til deres små toge, så snart de er færdige med at posere?
Vil prøve henkastet at sige:"mig, hvad jeg laver? Altså jeg bruger jo timevis hver dag på at nusse om min modeljernbane" næste gang jeg møder nye mennesker - bare for at se om de også synes jeg er mega-in så.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror der findes klubber for folk den slags lidelser.
Men når det så er sagt - så måtte jeg bruge magt for at vriste fjernbetjeningen ud af hænderne på First Man - da den yngste fik en model togbane..
Så måske det "in" i et hemmeligt broderskab vi ikke ved noget om?
(VIL heller ikke vide noget - tak)

Carportognoia sagde ...

Husk at bruge selve ordet MEGA-IN (eventuelt suppleret af det ligeledes tyske übergeil), når du præsenterer din nye fiktive hobby. Tell it don't show it, eller hvordan var det nu, det var...

Leoparddrengen sagde ...

Da jeg var backstage til CFW FW2011 sad vi allesammen og legede med Märklin tog (i 1:220, som er det nyeste hotte størrelsesforhold) - jeg kan huske at Freja Beha havde et übersejt Amtrak godstog på over 2 meter, som hun havde fået af Anna Wintour i New York.

Karoline-med-K sagde ...

De tykke gamle mænd i blå overalls, der leger med modeltog på Hjørring Bibliotek, er altså ikke helt på højde med den tyske model..

Om mig sagde ...

Tror, du skal sige det på tysk. Det virker generelt mere 'in'. Om jeg er tysklærer? Tjo ... lidt.

Anonym sagde ...

Han ligner en, der trænger til et liv!