lørdag den 5. marts 2011

Om biler

Det her er en manøvrebane - altså sådan en man træner på når man er ved at tage kørekort. Lige nu ser her fredeligt ud - om fem minutter er det min tur, så der bliver det nok noget med biler i brand og en kørelærer der hiver totter af sit hår ud.
Jeg har kun siddet bag et rat en enkelt gang - der kørte jeg ind i en skraldespand...

7 kommentarer:

Mette sagde ...

Go for it! Jeg kan også tydeligt huske min tur på manøvrebanen i 2007. Hamrende nervøs og fuldstændig svedig da vi var færdige og alle de unge med vind i håret var færdige med at grine over at var ved af at dø af skræk da vi skulle gasse op til 40 km i timen på manøvrebanen. Du skal nok klare det...;-)

Kristine sagde ...

Det handler om at du skal tro at du har kontrol over bilen, og ved du hvad? det har du! Hvis man kan styre en hest så kan man også styre en bil, det må jeg lige sige til mig selv når min tid kommer.

Onkel Anne sagde ...

Hvis du kar styre lille hulk, superbaby, krea-girl og en ninjaman uden gåseler, så er sådan en kørelærer intet problem ;)

Solveig sagde ...

Det skal nok gå. Troede selv at jeg nok var en af dem der aldrig fik styr på en bil da jeg som 27-årig tog kørekort. Men det gik. Jeg kunne!
Gaven til mig selv den dag jeg bestod var en spritny cykel...

Midtimellem sagde ...

I det mindste er du ikke i overhængende fare for at lemlæste dine forældres nye bil med et ret nyerhvervet kørekort for at undgå at blive fræset ned af modkørende, vel?
Så skal ALTING nok gå!

Maria sagde ...

Kom til at tænke på mine "øveture" sammen med kæresten på en privat grusvej. Jeg tænkte, at bakke det kunne jeg vel også... og bakkede lige ind på min svigerfars hvedemark. Langt senere hørte han om det, og han havde godt nok også undret sig meget over, hvorfor der pludselig var en skæv bane hvor kornet lå ned. Personligt var jeg ved at brække mig af grin - meget modent!

Rikke R sagde ...

Puha er glad for, jeg tog det, da jeg var 18 år:-)
Henviser i øvrigt til dig i morgen i anledningen af ferie:-)