onsdag den 16. marts 2011

Om uventede gaver

Fik en lille gave med de her fine øreringe af min mand i morges da jeg vågnede - uden anden grund, end at det var onsdag.
Han havde solgt nogle brugte Xbox spil, og syntes det var synd for os at vi altid er flade og kun bruger penge på mad og bleer - så jeg skulle lige have noget luksus.
Det er muligt at jeg ligner en zombie, med pandaagtige træthedsaftegninger om øjnene, pga superbabys natteshows for tiden - men nu er det en luksus-zombiepanda med guld i ørerne.
Ikke dårligt.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejlig mand du har, og med god smag :-)

Maria sagde ...

Aj, hvor dejligt... :-) Min kæreste "besluttede" at starte dagen med at smide (v)æggeuret i hovedet af mig! Men det gør han forøvrigt næsten hver morgen, hmmm...
Og forøvrigt har han da ret god smag ham der Ninjaman.

Dorthe K sagde ...

Hvor er han sød, ham Ninjaman!!! Supercool øreringe!!! Og dejligt med overraskelser - specielt dem uden årsag!!

Karoline-med-K sagde ...

Jeg tror altså ikke på den med at han har solgt nogle spil... Vi ved jo allesammen godt han har nogle ninja-jobs on the side :-)

Sarah sagde ...

Hvor lækkert med sådanne overraskelser :D Gid jeg havde en ninjaman..

Anonym sagde ...

Hvor fint! - men I har da også lidt luksus med de stole der er ved at blive pakket ud i baggrunden på skraldespands-baby-billed :-)

superheltemor sagde ...

Ja jeg er en heldig kartoffel, med ham ninjaman.

Haha - og nye stole har vi endda også - fælles jule og fødselsdagsgave, som vi har ventet et år på og næsten havde opgivet kom... Det er lovlige kopier fra et dansk firma, der vist har snydt flere, så stor var overraskelsen over de faktisk kom.

kongemor sagde ...

Sød ninjaman<3

Manja sagde ...

Han er en god mand, ham ninjaman :)