mandag den 28. marts 2011

Om pik ved middagsbordet

Nu er jeg også; sådan en der synes det er hysterisk sjovt når frugter er formede som tissemænd, eller folk siger ting der kan misforstås i seksuel retning - høhø.
Men jeg kan ikke forstå, at hverken designeren af de her "bestikholdere" til børn, producenten, indkøberen eller den butiksansatte, har tænkt:"hold da op, hvor det her produkt bare ligner at gaflen her har en gigantisk diller!"
Tror jeg ville have svært ved at koncentrere mig om at spise, hvis mine børn alle sad og knugede hver deres farvestrålende John Holmes kopi i hånden ved middagsbordet...
Er det bare mig?

6 kommentarer:

Om mig sagde ...

HAHAHA - nærmest større end hovedet. Og så bliver det egentlig lidt skræmmende ...

Kristine sagde ...

Altså fra her hvor jeg sidder, ligner det mere at manden er ved at give gaflen oralsex...hmm. ja. Der var en sætning jeg aldrig havde troet jeg skulle skrive.

Malene fra Brombleberries sagde ...

Ha ha - jeg kan altså også godt se det morsomme/perverse i den gaffel.

Dorthe K sagde ...

Ejj, den er grum! Må faktisk tilstå at jeg ikke lige selv ville ha hæftet mig synderligt ved den, men du har jo ret!!! Den kommer vist ikke på spisebordet herhjemme:-)

Rikke (et år i sandaler) sagde ...

Der gik lang tid før jeg overhovedet kunne _finde_ gaflen på billedet .. og det siger vel noget om hvor blikket ledes hen.

Og med hensyn til at lede hen, så er jeg sikker på at sætningen "pik ved middagsbordet" giver nogen andre googlebesøgende, end mange af dine andre indlæg ... og velkommen til dem også .. må de blive pænt skuffet ;-)

superheltemor sagde ...

Arh Kristine - det ligner sgu da ikke et blowjob, selve gaffeldelen stikker da op af hans hoved, og så har han hvad der vil svare til 45 cm diller mellem benene.
Kan du ikke se det?
Det er nemlig ikke bare mug der tænker perverst...(det var iøvrigt mine børn derbopdagede den)