tirsdag den 9. november 2010

Om strik

Nu kan jeg altså slet ikke strikke - og jeg var det eneste barn i min klasse der dumpede symaskinekørekortet.
Men kunne jeg strikke, ville de her kække dragter ligge rigtigt højt på min liste over Must-strikke-items.
Krea-Girl siger godt nok at hun er immun over for at føle sig flov over os, fordi vi bare er jævnt pinlige og har hærdet hende - meeeeen det tror jeg godt vi kan få ændret, når vi møder op i de her til næste forældremøde på hendes skole!

6 kommentarer:

Katrine sagde ...

Hvor sejt! :D

Om mig sagde ...

Hvorfor er der ikke nogen af alle kreadamerne i blogland, der laver sådan en som give away? Der ville helt sikkert være servere, der gik ned og alt muligt! Og børn, der troede sig immune, der faktisk ville krumme både ben og arme.

Anonym sagde ...

Hvor er de fantastiske. Bare tanken om de ansigtsudtryk, de ville fremkalde hos de andre forældre! Superheltemor har du i øvrigt en mail, jeg kan kontakte dig på? Jeg har desværre ikke mulighed for her i fuld offentlighed at lufte, hvad det drejer sig om, men hvis du har en mail, jeg kan kontakte dig på, så kan du høre nærmere...uhhh suspense:-)

superheltemor sagde ...

Om mig: fantastisk ide! Skal vi ikke prøve at lokke nogen med på den?
Anonym: Kan du ikke smide mig din? Ellers vent på at mit feberbarn sover, så opretter jeg mig en gmail og sender dig adressen. Vil nemlig ikke skrive min egen mail her, da den indeholder mit efternavn og jeg kan lide at være medium-anonym;-)

Anonym sagde ...

Hvis du kan oprette en gmail, ville det være super! Bare når du får tid - go' bedring med feberbarn.

Pauseknappen sagde ...

hahahahahaha... grinede så øjnene løb i vand, og sønnen på 5 spurgte "ej mor!! hvad er det´for nogle dyr??!"