søndag den 21. november 2010

Om superevner

hvis jeg var en ægte superhelt,, og ikke bare en superheltemor, ville jeg gerne have følgende evner:
kunne spole over kedelige møder,oprydning eller børn der skændes, sætte tiden ned i weekenden, tage lyden på børn der skriger, stoppe tiden og tage en lur, spole tilbage og snuppe sommerferien igen osv...
Ville gerne hedde "escapista", og have en dragt i stramtsiddende lilla latex. Med kappe - og næbdyret Perry hat.

Hvilke superevner ville du godt have?

5 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Jeg ville kunne trylle, så jeg altid fik min vilje.
Jeg ville kunne flyve, så jeg altid kunne komme derhen jeg ville.
Jeg ville være sød ved dyr.

Leoparddrengen sagde ...

Hæ, sådan en lilla dragt var jeg lige ved at bestille sidste år, da verden var all-in på lilla. Men endte med at synes at mine 4 superhelte måtte være nok i min gruppe. Men ellers går jeg ikke sådan og drømmer om flere superheltekræfter; synes jeg har fået min del.

Cecilie sagde ...

Jeg ville have en super overdrevet tålmodighed! Tålmodighed overfor barn der - igen - eksperimenter med hvor meget mælk der skal til for at sofaen bliver våd, svigermor der siger "dyyyyyygtiiiiiiig" hver gang barnet blinker med øjnene, og folk der snyder foran i køer.

Onkel Eva sagde ...

Nåmen,... så vil jeg da nok helst være hende der sender enhver rudekuvert et ætsende zap med blikket...., og pling... så er alt betalt!!!

Katrine sagde ...

Jeg ville godt kunne slette surhed og bitterhed og indsætte søvn i stedet for... Ligesom når ungerne blir umulige fordi de er overtrætte er det faktisk tit det der er galt med voksne når de er irriterende. Kunne det ikke være fedt hvis folk bare tog sig en spontan lur i stedet for at overfuse kassedamen? Eller mig...