lørdag den 23. april 2011

Om smukke ting

Jeg har altid undret mig lidt, over hvem det er der køber ting i de der butikker, der sælger alt fra plastikblomster, springvand med delfiner, fe-statuer og glaspynt, til vækkeure formet som en moske' og testel med guldkanter og billeder af hundehvalpe.
Nu ved jeg det: gik forbi sådan en med pigerne inde på Vesterbro, og de brugte først en halv time på at beundre vinduerne, og dernæst brugte de alle deres lommepenge på udsøgte skulpturer af delfiner i spring.
Frk fantatisk og en tussegammel pakistansk dame,der ikke talte dansk, fik med fagter og smil bekræftet hinanden i at to meter høj plastikblomst opsats der skiftede farver, var den smukkeste ting på jorden, og superbaby lærte at råbe begejstret:"AI!! AI!" mens hun pegede ligesom de andre.
Så nu ved jeg hvem målgruppen er: gamle damer og superbørn!

3 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Og prinsesser med truckerhjerte, der bare må pimpe bilen!

Anonym sagde ...

Haha så blev det mysterie løst - har længe overvejet det!
Tak for at du bringer smil (læs: brølende latter) frem hver dag :-D
-Louise

HelleA sagde ...

Sådan nogle butikker ELSKER mine piger også. I Århus var der for nogle år siden en thai-forretning, der ud over mange anre ting, solgte sådan nogle (afskyelige) syntetiske festkjoler - åhhh, hvor de to ældste stå længe med næsen trykket flad mod butiksruden og drømme om sådan en kjole...