torsdag den 28. april 2011

Om superbabys kæmpetænder

Superbaby har haft feber i flere dage, klynket og hængt på mig som en kængurubaby i slyngen konstant, og kun sovet sporadisk.
Vi havde luret at det nok var en tand der var på vej - hun har 4 små fine tænder i undermunden, men ingen foroven - men det var så hele 5(!) gigantiske overmundstænder på en gang!
Superbaby gør jo altid alting exceptionelt grundigt, så hun kunne ikke nøjes med en enkelt lille diskret tand af gangen, men har simpelthen produceret 4 vanvittigt store bisser i sin lille mund, og den 5. er næsten brudt igennem også.
Hvis du klippede og farvede Gitte her, ville hun ligne Superbaby næsten på en prik, tænderne er lige så velproportionerede som superbabys er....

5 kommentarer:

Karoline-med-K sagde ...

Jeg håber bare ikke Superbaby bliver ligeså vild med at kysse Sigurd Barret...

Kristines Dilemma sagde ...

Kan man sige god bedring når det handler om naturens gang? Ja man kan så.

kongemor sagde ...

Crazy shit og jeg synes det var godt gået, at Ormen har fået to tænder på næsten samme tid her i påsken. Hold ferie der er intet at stille op, når der er superkræfter i generne.

Bettina sagde ...

Aaaaawwww! Det var en voldsom omgang - men hey, man må sige hun gør tingene ordentligt. Og så har du undgået 4 færre gange med pyller og diverse og hun med feber og ondt. Se dét er effektivitet :)

Nina sagde ...

Hvis hun ser ud som gitte, må du da få dig et godt grin hver gang du kigger på hende, selvom SUperbaby sikkert stadig ser rigtig sød ud, det gør hun jo hver gang vi ser hende, synes jeg :)

har lige linket til dig på min tænkeliste. Så ved du det.

Fra Nina.