onsdag den 6. april 2011

Om svampelampe

Så kom den forjættede lampe fra lirumlarumleg.dk - vi bestilte i går, og den kom allerede i dag, smukt indpakket i silkepapir, der blev flået op af ivrige pigehænder.
Nu står den her, klar til at være omdrejningspunktet i hele indretningen af deres tumleværelse: det magiske skovværelse...

Godt jeg har bloglæsere med mere indretningsflair end mig selv, for jeg har fået geniale forslag om skovtapet, istedet for selv at male væggen.
Godt tænkt, tak - tænk gerne videre, de af jer der gider, gode ideer modtages med kyshånd!

18 kommentarer:

Kristine sagde ...

åh er det nu jeg skal sige at da du skrev svampelampe, så jeg sådan en tavlesvamp for mig, og det underlige er at jeg slet ikke undrede mig over hvordan det kunne lade sig gøre at få lys ud af sådan en.

Karoline-med-K sagde ...

Haha, vil bare sige den ser flot ud. - Og hvis den nu giver ro og lykke på værelset, så er den da alle pengene værd :-)

Anonym sagde ...

hej jeg tror at du er en dag for langt frem for det er kun den 5/4 :)

Anonym sagde ...

mmm. hvordan ville det være hvis de selv fik lov til at dekorere ovenpå en lysegrøn bund (lavet af jer) og de så selv fik malet nogle træer, alfer, flere svampe - de kan jo godt hjælpes i form af skabeloner skåret ud i karton - og så kan I evt. hjælpe med detaljer - så bliver det unikt og DERES værelse.

Anonym sagde ...

Til indretningen vil jeg gerne anbefale VERDENS BEDSTE SITE med posters! Priserne er overkommelige, og der er tit rabatter hvis man holder øje. Søg under alt: "blå cykel, rød zebra, osv.." I jeres tilfælde kan jeg anbefale kategorien Natur! Enjoy:)
Marie.
og PS: Tak for en virkelig dejlig blog - Det er en sand fryd at læse med!

http://www.allposters.dk/

Ida Rud sagde ...

Det dér vandfald - hvis det ikke gør noget, at det er lidt grimt, så kan man købe sådan nogle vanddimser i asiatiske forretninger, med neonlys og rindende vand og smagsløs kitch-udstråling... tror ikke, de er så dyre, og mon ikke, de kunne være et børnehit?

superheltemor sagde ...

Kongmor: god ide, tænkte også selv på det - men kan se hvordan ældstepigen har det med sine egne tegninger nu: de gamle er piiiinlige... Er bange for at sådan et pigemalet billede ville blive out-datet hurtigt, og de som skolepiger ville være flover over et maleri de malede for nogle år siden?

superheltemor sagde ...

ida rud. supergod ide, de ÆLSKER den slags kitchsshops!

superheltemor sagde ...

marie: tak for link, det vil jeg kigge på!

Hr. Forstad sagde ...

Fotostater er vejen frem. Her i huset drømmer Fru. Forstad om en skovfotostat + havenisser på sveskens værelse....

http://www.tapetforum.dk/default.asp?Action=Details&Item=646

Anonym sagde ...

Siden er vist nævnt før, men tjek også lige junglen her: http://www.tapetshop.dk/shop/fototapet-regnskov-243p.html ...og den her.... http://www.tapetshop.dk/shop/fototapet-eventyr-180p.html

Frk Tid til Venten sagde ...

- hvis man nu skulle være ekstra overskudsagtig, så kunne man jo også tage ud i den ægte natur og hente sager med hjem? Kogler kunne fx hænge i et slags net og sprede... kogleagtig hygge?

Eller en ordentlig gren (ingen perverse undertanker her), der kan placeres i værelset, og som der kan sættes små dørgreb på (de fås fx i form af fugle hos Notre Dame), som man kan hænge legeting, tasker, etc. på.

Eller hvad man nu kan finde ude i den dér virkelighed?

Hvor er det i øvrigt dejligt, at man kan få lov at komme med indretningsidéer uden at skulle stå til ansvar for dem for Kæreste herhjemme! Og lampen er i øvrigt FABelagtig!

mette b sagde ...

Jeg har sendt dig en mail med inspiration til et maleri fra pigernes hånd :)

Konen sagde ...

Det der mal-selv jungle-tapet som jeg vrøvlede om i en kommentar til dit sidste indlæg er fra Kirk Mikkelsen (tak, Google)

http://kirkmikkelsen.blogspot.com/2010/10/crafts-collection.html

Men det koster sikkert en milliard-million kroner

superheltemor sagde ...

ai, hvor er i gode! nu er det svære så nærmest bare at vælge...
tror helt sikkert vi finder et flot, lyst fototapet til den ene væg, og så maler et stort maleri, sammen med ungerne, til den anden væg.(tak for mail-faorslag Mette!)

Nu skal væggen bare males først... mon lyseblå eller lysegrøn er fedest?

Brittschen sagde ...

Lysegrøn er helt sikkert fedest... Håbets og forårets farve - så bliver det da ikke bedre:-)
I øvrigt en skøn ide med sådan et værelse med plads til fysisk og kreativ udfoldelse... Sejt... Og Svampelampen er jo AMAZING... I LOVE IT....

Brittschen sagde ...

Hov, der findes jo iøvrigt også rigtig mange FEDE wallstickers med naturmotiver på... Har set en fin en med elefanter, som jo ville passe perfekt ind i pigernes jungle;-)

Johanne sagde ...

Lidt sent, men her er en fin dørstopper:
http://www.ilva.dk/produkt/56700505/autumn?maingroupurl=boern&webgroupid=531