lørdag den 2. april 2011

Om vitaminer - en giveaway

Det er et mirakel at mine børn er så sunde, og at jeg har (de fleste) af mine tænder - for det der med at huske at tage vitaminpiller når jeg er gravid, har jeg højst gjort hveranden dag.
Synes også det er så mange man skal huske: kalk, jern, folinsyre, d-vitamin og alt muligt - så derfor er det fedt, når nogle laver multivitaminer til gravide, så man ikke behøver tænke alt for meget selv!

Jeg har nu fået lov til at udlodde en masse piller fra livol (der iøvrigt også laver ret gode multivitaminer til ikke-gravide): en giveaway med multivitaminpiller, specielt designet til dig der er gravid eller forsøger at blive det, og kalktabletter til gravide og ammende.

Hvert glas har en værdi af 99 kr, der er 200 piller i hver - og jeg har hele 5 sæt, bestående af multivitamin+kalkpiller, på højkant!
Skriv en besked herunder, hvis I ønsker at deltage, så trækker jeg lod på Fredag!Og som superbaby her demonstrerer: hvis man også er sådan en der glemmer at spise sine vitaminer, så kan man bruge de flotte glas, til at bygge fine tårne af i stedet!

36 kommentarer:

Sofie sagde ...

lyder lækkert med nogle gravid-vitaminer. Er 14. uger henne og har også nogle problemer med at få husket de piller :)

Konen sagde ...

Jeg er med! Er ved at løbe tør for total-gravid'er og jeg ved bare at jeg ikke når at få købt flere inden glasset er tomt (og det ville være smart hvis de nu også proppede en masse jern i de der tabletter så jeg ikke skal huske på to ting hver dag!)

Johanne sagde ...

Jubiii, hvor sejt :)
Jeg er i 27+4 og propper mig med vitaminpiller, jern, fiskeolie, kalk og jeg-skal-gi-dig-skal-jeg. Fantastisk koncept med en pille, der indeholder op til flere af de ting, man har brug for :)

Karoline-med-K sagde ...

Juhuuu - dem har jeg totally brug for - gæt selv hvorfor :-)

Øglemor sagde ...

Hårh, dem er jeg også med på. Jeg glemmer fuldstændigt at tage vitaminpiller, og jeg tænker, at babyen i maven trods alt har noget bedre af al den sukker, jeg indtager, hvis der skylles efter med nogle vitaminpiller. Så jeg er med.
(Og hey - Karoline - hvad er det lige, du ikke har fortalt? Eller er det bare mig, der ikke holder mig ordentligt opdateret? :-))

superheltemor sagde ...

Hey karoline!!! Hvor vildt - tillykke!

Karoline-med-K sagde ...

Det er lidt forkert det her, for man burde nok fortælle ens far det, før man bare siger det i blogland for at vinde nogle vitaminpiller... Så må hellere holde tyst fra nu af, men tak :-)

Det Forkromede Overblik sagde ...

Kaster da også lige et lod i posen... Min kæreste er gravid, men det er mig der er helsefreaken herhjemme. Jeg spiser øko, hun spiser beriget uran! Somebody do something...

Lou sagde ...

Jeg er med! :-D

Susan sagde ...

Uhh det vil jeg meget gerne vinde. Min bedste veninde har lige meddelt at ønskebarnet er på vej, så det ville være en fantastisk gave til hende. :)

Cecilie sagde ...

Altså jeg vil gerne have flere bebser, så jeg skal bestemt være med.

Marie sagde ...

Uh jeg har også en hukommelse som en si når det gælder vitaminpiller, vil MEGET gerne vinde multitablet :-)

Berit Bilde sagde ...

Smart med multi-alt-i-een-tablet. Jeg lægger hermed et lille "lod"

KlunteTrunte sagde ...

Kaster da også lige et lod i posen... jeg er gravid, men min kæreste er helt overdrevet helse-/kontrolfreak herhjemme. Han siger at jeg kun spiser beriget uran! Jeg bliver nød til at gøre noget for at ændre mit image - tror måske vitaminer kan do the magic!

Dorte Iversen sagde ...

Ovr jeg vil gerne være med. Sjovt soman huskede alting under første graviditet og her anden gang så kan der gå dage imellem man husker det skidt. Man kan sågar glemme hvilke uge man er i..!

Rikke R sagde ...

Mangler en sejt-knap ind i imellem:-)
Kan godt bruge nogle vitaminer:-)

C sagde ...

Åh ja.. alle de piller!
Jeg er gravid i 6.måned, og prøver hver dag at huske det hele.. vitaminpillen, kalken (for jeg får jo aldrig drukket nok mælk), fiskeolien og jernen.. så noget lidt mere samlet er altid godt :D

LouiseH sagde ...

Åhh, jeg har netop fået konstateret alt for lav blodprocent - og lægen spurgte selvfølgelig, om jeg spiste min jernpille hver dag - jaja jaja...eller næsten...eller jeg gør i hver fald fra NU af! Gravid eller ej, så er jeg bare pille-glemsom!

Kirstine sagde ...

Jeg er med :)
- og så lige tak for en dejlig blog, nu jeg alligevel skriver ;)

Eva sagde ...

Jeg elsker vitaminer, så jeg er med.
Tjekket at Superbabys outfit matcher farverne på vitaminglassene :-)

Maria Madsen sagde ...

Vi går igang med forsøge at få barn nummer 3 her inden så længe, har bare lige en sidste eksamen og så skal vi igang. Så ja tak.

Skyggesiden sagde ...

Osse mig.

Luna sagde ...

Me too! Regner stærkt med at producere nr. 2 inden for det næste års tid.

Anonym sagde ...

Ihh det er jo lige hvad jeg står og mangler her halvvejs i graviditeten!!

Thilde

Louise / Frk.Sejl sagde ...

Jeg vil da også gerne være med :)

Carportognoia sagde ...

Nå men det er da næsten synd for den bette baby, at den skal undvære sin runde klodser... Men ikke synd nok! I'm in. Ha!

Halkjær sagde ...

Det er jo lige mig. Gravid og senere ammende. Og stor fan af vitaminpiller. :-)

Tanja sagde ...

Ja daaa. Skal da være gravid igen.

Julie sagde ...

Dem ku' jeg godt bruge her i slutspurten af anden graviditet. Er virkelig ikke ret pilleagtig, så pillehuskning er den sværeste del af de der graviditeter. Især det med at købe nye, når de slipper op!

Tine sagde ...

Jeg er gravid i 23. uge og propper mig dagligt med piller for at give spiren de bedste betingelser!
Jeg har 3 forskellige pilleglas stående, og det kunne derfor være super at samle det hele i een pille:-)

Birgitte sagde ...

Ja tak til vitaminer :-)

ina sagde ...

Jeg vil også gerne deltage! Og er spændt på at se hvordan vinderen udtrækkes denne gang.. ;)

Fru Forstad sagde ...

jo tak, skal jo være gravid igen, hvis ikke jeg vinder vitaminerne, tager jeg gerne superbaby!

Anonym sagde ...

Jubii /sonata

Anonym sagde ...

Kan det lige nåes?
emilie

superheltemor sagde ...

Så trækkes vinderne om et øjeblik!