tirsdag den 19. april 2011

Om sommerlure

Hvis I kom forbi min lokale park i går, og så en mor på vej mod legepladsen,  iført rød barnevogn og glad baby, medbringende to kønne piger på cykler, en køn pige på løbehjul, en stor bakke nyskyllede jordbær, pizzasnegle fra bageren og nogle juicebrikker - ja så var det nok overskuds-mig og mine superpiger, der nød solskinnet, mens stakkels Ninjaman arbejdede.
Det indrømmer jeg gerne.

Men - hvis du kørte forbi legepladsen en time efter, og så sovende barnevognsbaby, der var smurt så meget ind i jordbærsaft at det lignede et zombieangreb, to større piger der sad og øvede sig på bandeord i et klatretårn(ligeledes med jordbærpletter over det hele), og en snøftende 4 årig pige der lå i skyggen og spillede på en iphone, mens hun plejede sin hudafskrabning(og jordbærpletter) - så var det altså IKKE mig, der lå i græsset ved siden af barnevognen, med en halvpinlig engelsk paperback på brystet,  lidt savl ud af mundvigen, og en imponerende mandesnorken.

Nix - det var ikke mig.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej - for det var nok mig ;-)
Kunne have været i hvert fald!

Mai sagde ...

Hvem ville ikke falde omkuld efter sådan en opvisning i overskud? Det er dejligt at læse at selv superheltemødre er menneskelige!

Onkel Anne sagde ...

Hvad sagde de andre overskudsmødre, der havde deres hjemmebag i tupperware bøtter, da du trak bagerposen frem?