tirsdag den 15. november 2011

Om flæskede lår

Jeg er så heldig at have en mand, der gider give mig massage en gang om ugen.
Det var noget han begyndte på første gang jeg var gravid, hvor han syntes det var synd for mig at jeg havde så ondt i ryggen, og så er det der med graviditeterne jo bare blevet ved, og jeg har ikke orket at fortælle ham at jeg faktisk ikke er gravid (for tiden), så fredagsmassagen er bare fortsat.

Vi ser "six feet under", han drikker en øl og jeg får massage - ren forstadsidyl.
Eneste skår i idyllen, er at jeg i perioder godt kan være lidt flov over hvor absolut ikke-tonede og faste mine lår er, og der tror han det er en trøst hvis han synger denne her:
Især sætningen med:"jeg har lyst til at forme små dyr af dine lår", som jo er sød, creepy og sjov på samme tid.... Og tager pinligheden over flæskelår helt.

I dag sad jeg og sorterede gamle fotos på computeren, og fandt Hulk og Frk fantastisk, hvor de er henholdsvis 2 år og 9-10 måneder gamle.
Det er åbenbart ikke kun deres far der kan synge om at forme små dyr af lår - frk fantastisk har nallerne godt boret ind i sin lillesøsters flæskelår, og Hulk reagerer ikke engang på det, så det må være noget hun var vant til?

Jeg priser mig heldig for at være havnet i en familie der sætter pris på tykke lår.

3 kommentarer:

Karoline-med-K sagde ...

Skoen mand, skoenne boern!

Mine laar er efter denne graviditet ogsaa blevet noget udvidede. Der bor ligesom nogle ekstra-laar paa siden og bagpaa dem. Det ses isaer naar man sidder paa toa, og de ligesom folder sig helt ud i al deres magt og vaelde.

Virkeligt smukt!

Lena sagde ...

Ja, her er lårene også groet lidt - men det er ikke efter graviditet. Men efter jeg fandt en super opskrift på kanelsnegle (må på afvending)

Rikke . rikketankestrejf sagde ...

Som min søde mand siger ; "Der skal være til dårlige tider" (som om vi kunne rende ind i flere års hungersnød...)

Hilsen een medsøster med "bløde lår" ;)