onsdag den 12. oktober 2011

Om varme dyner

Spørg lige, om man føler sig som den sureste mor, når man er nødt til at afbryde to dyne-hyggere, der ligger i sofaen under samme dyne, og spiller "angry birds" og fletter fingre...
Suk - hverdage...

6 kommentarer:

lille holm sagde ...

Ad, hvor jeg kender følelsen af den onde hverdag, og i anerkendelse af hvor hæslig den kan føles i et moderhjerte, vil Jeg dele dette med dig, og håbe du kan bruge det:
Pigerne slutter på toppen - deres minde er, at de hyggede sig. De nåede ikke at blive irriterede på hinanden; de delte et rent øjeblik.

kongemor sagde ...

Øv siger jeg bare. Jeg er heldigvis ved at lære, at jeg som studerende og nogenlunde herre over egen tid slet ikke behøver gøre sådan noget, jeg er heldig, I know.

elledillen sagde ...

Jeg er simpelthen vild med din blog så har givet dig en blog-award. Måske gider du have den måske ikke men du har fået den fordi jeg synes du fortjener den

EvaK sagde ...

Hvor er det bare sødt <3

Vil iøvrigt lige fortælle dig at jeg i øjeblikket har en giveaway på min blog. En af gaverne er halvanden times ansigtsbehandling i afslappende omgivelser, så tænkte på dig. Med fire børn burde du da om nogen trænge til lidt "mig-tid" :)

Mvh
EvaK

P.S. Tusind tak or en virkelig god og underholdende blog. Elsker dine små søde og sjove historier :)

superheltemor sagde ...

@lilleholm: årh tak, kloge ord!!
@kongemor: nyd det!
@elledillen: tak!
@Eva: må da prøve mit held, tak!og tak for tanken

Lines linier sagde ...

Ja, hverdagen sucks, nogle gange!