søndag den 30. oktober 2011

Om alternativ graffiti

Da jeg postede fotoet af den fine cykel med hæklet udstyr i forgårs, fik jeg følgende uddybende forklaring, fra en læser, Signe:"Det er et nyt fænomen der hedder yarn-bombing, en slags strikket graffiti. En af de fedeste happenings inden for yarnbombing var da Marianne fik kvinder fra hele verden til at strikke et tæppe til en tank http://www.marianneart.dk/
For mere underholdning, google yarn bombing - og hermed kan så forklares hvorfor jeg så pludselig er begyndt at hækle..."

Strikket grafitti - så cool. Håber snart
Det slår an, blandt de unge graffiti-malere.
Forestiller mig en flok seje hættetrøjedrenge, der lige smider et par hæklede tags, eller sidder sammen og strikker noget svedigt nice.
Tak, Rikke, der blev jeg lige både klogere, og underholdt!Sendt fra min iPhone

5 kommentarer:

Den lille sorte bog sagde ...

Der er også perlepigerne (tror jeg de hedder) som laver perleplade-grafitti og sætter op rundt omkring i byen og verden. Det er ret sjovt med de alternative street-artists :)

Kristines Dilemma sagde ...

Hvis nogen hækler et bodysuit til mig så tager jeg det på når jeg læser digte op.

Og total fed header, jeg har sgu da været helt væk.

Rikke sagde ...

Jeg bor i Berlin og her bliver der strikket trøjer til statuerne (mennesker som dyr!) om vinteren. Jeg synes, at det er en sød trend :)

Anonym sagde ...

Eller små søde fyrer til at sætte på jydekrogene ;)

Maya sagde ...

Jeg har brugt over et år på at overtale min mor til at lave noget lignende. Ville det ikke være det sejeste i verden, at have en mor der lavede streetart? Selvom hun er ret sej i forvejen.