fredag den 9. september 2011

Om udstopning

Kom til at drikke mere hvidvin, og kom senere i seng, end planlagt i går.
Mit hoved var derfor lidt tungt i morges kl 7, da superbaby vækkede mig, ved at køre sit snotoverskæg af på min kind, og råbe:"Hej, Far!!!" ind i mit øre.
Hovedet blev ikke mindre tungt, af at Hulk skulle dele ud i børnehaven, fordi hun har fødselsdag søndag, og hun var så kvidre de glad at hun speedsnakkede uafbrudt, i skinger, ophidset falset, mens jeg svarede med korte:"hm hm" og "ja, så" på hendes lange fantasier om hvordan hendes venner ville tage imod de uhyggelige cupcakes med grå glasur hun havde bagt, hvad hun skulle lege og med hvem, hvad hun håbede hun fik i gave, hvorfor himlen var blå, og om jeg vidste at krokodilleunger kom ud af æg.

Men prikken over i'et, var frk fantastisk der råbte oppe fra badeværelset:"mor! Kom lige - jeg tror jeg er kommet til at udstoppe toilettet!"
Suk...

4 kommentarer:

Maria Jensen sagde ...

håber Du får en go dag trods det tunge hoved :)

Kirsten sagde ...

Hvor fanden får de kræfterne til den der speedsnakkende falset om morgenen? Vi hører i øjeblikket alt om verdens forskellige politiske konflikter og bliver jævnligt oplyst om hvilke lande der har atomvåben kl lidt i lort ved dagsgry af vores 11 årige kandidat til at blive første kvindelig præsident for hele universet. Dejligt at de lærer en masse i "social studies" men kan de ikke bo hos læreren om morgenen og diskutere de emner?

Sabrina sagde ...

stoppet toilettet! åh ja, det er en af de gode dage, hihihi! :-)
Hellere tørre for meget end for lidt! :-)

Anonym sagde ...

Hvordan mon et udstoppet toilet ser ud? Hehehe..