onsdag den 7. september 2011

Lodtrækning af gadget-vinder

Vinderen af konkurrencen her, blev "onkel Eva".
Superbaby trak igen lod, ved at sige et ord, og lade mellempigerne oversætte det - de fik noget der lød som:"ååååhhh- eeeeeee", til "onkel Eva".
(Umiddelbart har man den bedste vindechance, hvis man hedder "Hej" eller "nej" - for det er de eneste rigtige ord hun ellers kan.)
Send mig fluks en mail, på superheltemor snabela live . Dk

4 kommentarer:

b sagde ...

Tillykke til Onkel Eva!
(som har formået at vinde en konkurrence der først slutter i morgen ;-) )

På den anden side; når jeg allerede nu ved at det ikke blev mig :-( behøver jeg ikke vente på at finde ud af, om det er mig selv eller et gavekort der skal finansiere de ting, jeg jo lige meget hvad, bare må købe :-)

superheltemor sagde ...

Ai - pinligt! Det er jo først d 8. i morgen - undskyld allesammen! Lover at være lidt mere kalender-nazi næste gang - og der kommer en ny konkurrence snart - med hele tre vindere!

b sagde ...

Jeg synes altså det er helt ok :-) Vinderchancerne er jo sådan set fuldstændig upåvirket af datoen.

Kunne bare ikke lade være med at kommentere det, mest af alt fordi det var noget jeg selv kunne have gjort. Nærmest i hvert fald, for datoer plejer jeg egentlig have ok styr på. Men ugedage derimod... Det er sket mere end en gang, at jeg har gået rundt en hel dag og være overbevist om at det var en ganske anden ugedag end det reelt var tilfældet :-)

Onkel Eva sagde ...

Fniser på-forkants-agtigt og takker fordi jeg fik lov at være den heldige!
Sender dig en mail :-)