søndag den 13. marts 2011

Om søndage

Denne weekend er det mig der har fået besøg af halsbetændelses-feen. Jeg er stort set aldrig syg, og er derfor ekstremt ynkelig og halvdøende når det sker.
Vi havde alle mulige planer for weekenden, men nu er de reduceret til bare at dimse rundt herhjemme - og så kan jeg bare glæde mig over at have så mange børn, for når først de er færdige med at brokke sig over at de ikke må spille på min mobil eller computer - så leger de altså fedt sammen. Nr 2 og nr 4 har grineflip over at gemme sig under et tørklæde i stuen, og nr 1 og nr 3 bygger en by.
Det ser smadderhyggeligt ud - omend det bekymrer mig lidt, når jeg hører krea-Girl sige til sin søster:" ved du godt at legetøj sikkert er levende?"

8 kommentarer:

mette b sagde ...

Ja, børnene er så gode til at lege, når de får muligheden (=ingen egoistisk elektronik).
God bedring!

Prophecy sagde ...

Er ret misundelig på din børnehær, omend jeg ved at jeg ville knække ved barn halvanden (håber ikke min kæreste pønser på vi skal har 4). Men jeg ved for sure de skal have supernavne som dine. Kh en der også er døende når hun er syg

superheltemor sagde ...

Prophecy: de kommer jo en af gangen, så man kan nå at vænne sig til dem;-)
Ja supernavne kræver lidt overtalelse at få præsten til at døbe - men det er sejt, og der er garanteret ikke andre der hedder superbaby i klassen, når hun starter skole...

Anonym sagde ...

Åh - er du næsten lige så syg som en mand ;-)
God bedring.
Ja det er fedt at have 4 unger - de kan altid lege med hinanden på kryds og tværs.

Karoline-med-K sagde ...

Totalt din (og dine super børns) skyld hvis jeg får overtalt manden til at vi skal have et helt fodboldhold :-) Aldrig har 4 børn virket så tillokkende!

Karina sagde ...

Åh for søren da, rigtig god bedring til dig og halsbetændelsen, ae ae.
Og skønt de leger så godt sammen, utrolig nok synes jeg at de to yngste her har nemmere med at lege med en ældre søsken end den tættest på i alder.

HelleA sagde ...

Sjovt nok har Littlest Pet Shop også været fremme her i dag og er blevet støvet af og leget med. Jeg har også kun piger i huset, så det ligner vores børneværelser meget :)

Håber du har fået lov til at være syg i fred og ro og er blevet ynket og opvartet! God bedring.

Therese sagde ...

Og det fede er, at lille Hulk tids nok skal give sin viden om levende legetøj videre til Superbaby, hæhæ:)