torsdag den 2. december 2010

Om oversættelser

Det lyder altså megaklamt: med 27%  neger, sæd og tossede penge

14 kommentarer:

Dines sagde ...

... og krudt og sideløg?

Anonym sagde ...

Syns heller ikke Rødbrun nylavet lyder så godt ...

Anna sagde ...

Det er godt nok det mærkeligste jeg nogensinde har set, kan slet ikke regne ud, hvad det skal være.. Hvad er det?!

superheltemor sagde ...

Det er en indisk ret. Smager himmelsk!
Men det er en vens ven der har taget fotoet, så jeg ved ikke hvor man lige får denne mystiske blanding fra;-)

Leoparddrengen sagde ...

Synes da det sejeste er Affyret sæd. Dal Makhani - et biprodukt fra pornoproduktionen...

(men smager den godt?)

GiSP sagde ...

jeg vil gerne have nogle af de rede penge - også selvom de er tossede.

SA sagde ...

Borekerne.... Er det ikke en af dem det tager op fra indladsisen på Grønland for at finde ud af om der også var gul sne for 1000 år siden...?

Anonym sagde ...

Hahahahaa :D

Carportognoia sagde ...

Haha! Det er skægt. Meget mere vulgærda end den gængse pizzariaseddel. Hjemme hos os betyder "neger" i øvrigt sne (der er én i husstanden, der er to, og ikke taler synderligt rent).

Saga sagde ...

Fnis ;D

Anonym sagde ...

*gnæk* Adrks, altså...
Men fandme sjovt! ;-)

jessicathorndahl sagde ...

nogen har brugt GoogleTranslate der tror jeg..........

Thomas Haugaard Jensen sagde ...

Hey

Hvor har du det pragtfulde foto fra.

Dansk sprognævn vil gerne bruge det til en kampagne samt til en artikel om maskinoversættelse.

Du må meget gerne skrive til min mail thomaspost@gmail.com

vh

Thomas

Anonym sagde ...

Jeg har spist det samme!!!! Og havde nok grineflip i en time før (og efter). Kan tippe dig om at jeg købte disse ret så velsmagende retter i en grønthandler (det grønne hjørne) på Rantzausgade på Nørrebro. Og der er mange varianter! Og ja, jeg gjorde altså venligt grønthandleren opmærksom på den lidt misvisende ingrediensfortegnelse, for måske han også syntes at det var sjovt, men han kiggede bare på mig med et meget sløvt og tomt blik.

Og tak for en fantastisk blog. Har desværre først opdaget den nu, men man kan jo heller ikke være på forkant hele tiden. Ihvertfald ikke når man har spist neger kanel krudt....