onsdag den 22. december 2010

Om mærkelig julepynt

Hold da op - hvor har vi været effektive i dag! Fik ryddet det sidste op fra vores ommøblering,købt resten af gaverne, købt julemad, købt juletræ, havde middagsgæster, pyntede træ, lavede lidt ekstra pynt og lavede en ordentlig bunke konfekt.
Imponerede? Det er så også noget af det eneste julede vi har lavet hele måneden...
Her noget af det politisk ukorrekte julepynt jeg lavede, med to fnisende mellempiger, ud af gamle wulffmorgenthaler tegninger.
Krea-Girl og ninjaman er ret forargede - men de lavede til gengæld en marcipandiller, under lige så meget fnisen. Så de kan godt bare tie stille med den forargelse!
Til gengæld er jeg lidt forarget over hvad det koster at få et skævt, tyndt og dryssende juletræ ind i sin stue, når man bor i København: 300 kr kostede det!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

synes hel klart, at du skal sende billedet til p3, hvor de to herrer har travlt med at lave striber direkte i radioen i morgen :)
Betyt

Anonym sagde ...

flotte kugler;)
Hold da op hvor har I nået meget, bliver helt forpustet af at læse det...Må I have en rigtig god jul med masser af hygge!! xo

Anonym sagde ...

Imponerende effektivitet. Vores julekvist kostede 370 (bor også i byen!) men så er den øko og vi kan æde den julemorgen, fx som drys på havregrøden..

Charlotte sagde ...

Wow, jeg kom af med 500 kr for mit på Ove Ditlevsens plads forleden..
Er stadig i chok! ;) men glædelig jul, trods alt.

superheltemor sagde ...

wow, kan høre det ikke kun er her hos mig juletræer er urimeligt dyre. god ide at æde den, hvis den er øko!