fredag den 10. december 2010

VIND bh!

Ammer du en baby, eller kender du en der gør?
Så er her muligheden for at vinde noget rigtigt, rigtigt pænt undertøj at pakke de der ammebabser ind i.
Jeg har ikke set pænere ammebher, end dem hun har her: ammebher - og I er så heldige, at I kan vinde en ammebh eller ammeundertøj helt efter eget valg, fra hjemmesiden!
Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar herunder, og gerne nævne hvad du helst ville købe fra hjemmesiden - så trækker superbaby lod blandt alle svar

29 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er vild med den sømløse amme-bh fra Carriwell. Jeg brugte den selv og vil nu gerne give den videre som en gave til en god gravid veninde.
Hilsen Nya

Ludvig og familie sagde ...

Cool lodtrækning! Jeg er mest til den der økologiske tingest fra Carriwell. Den er måske ikke så pæn som de andre, men den ligner noget der er rar at have på.
Jeg ammer ikke endnu, men satser på at gøre det fra juni næste år, m'kay?

Øglemor sagde ...

Enig med Ludvig og familie: cool lodtrækning. Jeg synes, at den der "Luminous" kombinerede amme- og ventebh er rætti fin. Ammer ikke selv og skal heller ikke til det, men jeg kender en, der snart skal, og som ville elske lidt nyt undertøj...

Ivalo, med min svigerindes link sagde ...

Jeg vil gerne vinde den til min fantastiske svigerinde. Hun trænger til lidt godt og lækkert, og det er ikke altid nemt når man ammer. Jeg ved ikke hvad hun ville tage, men jeg kan godt lide undertrøjen fra hotmilk.

Anonym sagde ...

Det er an offer I can't refuse - måske der også kan blive en adventsgave til mig i år så..? Jeg er lidt ambivalent mht. mit foretrukne valg, både øko-modellen fra Carriwell og amme/-ventebh'en fra Bravado (elfenben) frister.
Ammer en pt. 3. måneder gammel knaldperle og vil da frygtelig gerne have fingrene i noget af det pæne pæne undertøj.

Vh Tina

Christina sagde ...

Ih, sikke en fantastisk lodtrækning. Især når man sidder meget højgravid derhjemme og er gået 6 dage over tiden.

Jeg kunne også godt tænke mig den der økologiske amme bh fra Carriwell.

Anonym sagde ...

Jamen din underviser gik da åbenbart ind for: "If you got it, show it" ;-)

Det var da ellers noget af en gevinst. Har ikke en dyt forstand på ammebh'er (endnu). Måske er det derfor at ammetoppen/tanktoppen fra Bravado umiddelbart ser ud til at være sådan lidt multifunktionel. Ellers synes jeg at Fast Food Bra fra Boob også lyder lidt øhm interessant.

gravidgrahvad sagde ...

Ih, hvor fantastisk. Sidste gang manglede jeg virkelig en ordentlig BH.
Ikke at det er aktuelt lige pt. men måske i en ikke så fjern fremtid?! Jeg vil i hvert fald gerne deltage, og hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne have den franske amme bh m. bøjler.

Lou sagde ...

Hep hey, jeg er med! :-) Jeg synes, ammetop/tanktop fra Bravado og basisammebh'en "second skin" fra Amoralia ser lææækre ud! Og ligner lige noget for min viv, der ammer lystigt på 16. måned! :-)

Yay, for gode konkurrencer! :-)

ully sagde ...

Dejlig konkurrence, hurra for amning! Jeg kunne ikke helt vælge, der er jo mange fine, men fast food fra Boob blev det :-)

Nana und Co. sagde ...

Næ, en skøn giveaway. Endda oven på et super sjovt indlæg.
Jeg tror efterhånden også jeg kan præstere en kuglebane, uden pis.
Nå, men nu skal jeg jo snart i gang med at gøre min kuglebane længere (endnu en ammebaby in spe) og der kunne basis ammebhen (og ventebhen) fra Amoralia, "Second Skin", være utroligt lækker, ser det ud til :)

Thesen sagde ...

Uha, det er sørme svært at vælge når man nu endelig har et valg. Jeg er nemlig højgravid og har vokset noget som rent faktisk ligner bryster - så for første gang får jeg faktisk brug for en BH og det kunne da være dejligt ligefrem at vinde den...

Anonym sagde ...

Ja tak, jeg ammer stadig Allan ind i mellem, så det ville da være rart med lidt convinient undertøj til formålet. Jamen hvad? Ammer I ikke jeres mænd?

Camilla A. sagde ...

Nu ved jeg godt der står, at man kan vinde en ammeBH, men den viste camisole med plads til maven - kan man også vinde dén? Så vil jeg gerne det. Hvis jeg er heldig, altså.

Mette sagde ...

Hvor er det noget sindsygt lækkert undertøj! Jeg snupper gerne en camisole (She Languished in Luxury). Mest af alt, fordi mine minus A bryster er vokset som ind i hel...., fordi jeg venter tvillinger og for første gang i mit liv, vil jeg kunne fylde sådan en lækkerbidsken ud også skjuler den jo den uundgåelige slaskemave og pop ud navlen - whats not to like!

Maria sagde ...

Tror søs ville sætte pris på, at der lå en sort Fast Food Bra under træet til hende.

Familien Borup sagde ...

Om præcis 11 dage, er det 3½ år siden jeg startede min karriere som ammende mor og der er ikke gået en dag siden uden amning ;o)
De fleste af mine amme bh'er stammer tilbage fra dengang og kunne bestemt godt trænge til en udskiftning. Der er bare så mange fine, så jeg akn slet ikke vælge. En eller anden uden bøjle og blonder vil passe mig glimrende ;o) Med mindre man må vælge andre ting fra siden, for så tror jeg det er en langærmet ammebluse/natkjole der står højest...

Anonym sagde ...

Manner nogle fine ammesager... Kører amning på baby nr 2 i den fesne forvaskede fra Triumph uden sømme og bøjler. Jeg ville klart vælge Gourmandise i elfenben. Den er da fin...

Vh Mette Eriksen

Mets sagde ...

Sejt, jeg er med! Der' jo så mange fine ting, og jeg trænger så meget til ny ammebh - jeg har også den forvaskede Triumph igang... for filan den er uinspirerende! Jeg er smart med links og syns de to her er flååtte:

http://www.purlogpersille.dk/shop/fantastisk-ammebh-og-8420p.html

http://www.purlogpersille.dk/shop/hotmilk-amme-bh-11485p.html

Har lige fundet din blog, og tænkte hov det jo hende, der os' har født hjemme - og læste lidt tilbage. For pokker du er skæg:)

Anne Halkjær Johnsson sagde ...

Jeg ELSKEDE Cariwells ammebh i sidste omgang, og håber at der snart er en kommende amme-spire i maven, så mon ikke jeg kan få brug for en amme-sag mere? :-)

Madsen. sagde ...

Er du vimmer der er mange lækre sager at vælge imellem. fast food bra, hot milk bra eller amme top med indbygget bh, svært at vælge.. men jeg kender en der ville være så taknemmelig for en af dem.. Fed lodtrækning ;O)
God weekend.

Maren sagde ...

Muuuums! Altså jeg kunne absolut trænge noget pænt at pakke amme-dutterne ind i :)

Julie sagde ...

Det er meget svært at begrænse sig. Hver gang, jag fandt én, jeg syntes var pænest, kom der bare en endnu pænere bagefter. Men jeg landede vist på at være allervildest med denne:

http://www.purlogpersille.dk/shop/fransk-amme-bh-m-3678p.html

Ihh, de forvaskede Triumph-ammebh'er ku' godt trænge til sår'n en flot vikar, når der lige straks er en ny ammekandidat i huset!

Cecilia sagde ...

Jeg skal starte på amningen igen til næste år, når babyen kommer.

Sidste gang, var jeg meget glad for Cariwells sømløse bh.. men skulle jeg vælge skulle det nok være den lækre "fast food bra" fra Boob!

Eller måske den fine grå/pink ammebh fra Amoralia.... det er svært at vælge kun en..

Ina sagde ...

Jeg ville købe noget sort med blonder. Den ammebh jeg har på nu er meget praktisk og skidekedelig. Det må kunne gøres bedre.

Anette sagde ...

Årrrhhh lækre sager...som jeg får lyst til, selvom jeg ikke ammer.

superheltemor sagde ...

vinderen blev: nana und co! tillykke!

Nana und Co. sagde ...

Armen, hvor heldig kan man være?! Jeg er SÅ glad - og ligeså bliver min boobies!
Jeg sender en mail fluks, når jeg har fået mit mailprogram til at virke. (Det nægter at samarbejde pt. Belastende.)
Men tusind, tusind tak :)

Cachette sagde ...

Jeg ved godt at jeg er for sent på den til at deltage i konkurrencen (øv for pokker), men midt i amningsopstartsproblemer er det sgu alligevel dejligt at blive mindet om hvor fantastisk det er at have bryster der kan få et spædbarn til at vokse på helt forunderlig vis. Tak for det!