onsdag den 17. november 2010

Om god stil, 2

Hvis der er nogen der tvivler på, at det er sandt at vores piger selv får lov at vælge hvilket tøj de vil have på, som nævnt her : så er beviset her. Frk Fantastisk, ca 2½ år på fotoet, har næsten udelukkende valgt at iklæde sig mærkevarer, for et mere helstøbt look, men har stylet det, med sin egen stilsikre fornemmelse for mønstre og favesammensætninger. Bemærk venligst detaljer som: hjemmesko/gummistøvle kombien, og det chikke i at have noget oversized: her storesøsters jakke, til noget undersized: her lillesøsters hue.

7 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Synes også det er værd at bemærke det vertikale bluseblomstermønster, som på smukkeste vis brydes med de horisontalt-orienterede benklæder!

superheltemor sagde ...

Haha, ja du har også øje for mode, kan jeg høre!

Om mig sagde ...

Måske dine unger ku' kigge forbi og gi' lidt stylingtips? Jeg er nede på stil for tiden.

Anonym sagde ...

Helt klart en lille trend-setter!!!

Malou Klidmoster sagde ...

Total laber godte :-)

Tanja sagde ...

Hej Supersejemor!
Har lige læst alle dine indlæg op for min kæreste og vi græder begge af at grine så meget. Hold k*ft hvor er du sjov. Vi er vilde med dig og dine skønne unger. Vi vil helt sikkert lære vores lille bandit på 2 år at sige 'fiskefjæs'! Det er bare er ord vi bruger alt for lidt. :-)

superheltemor sagde ...

Hvor skønt! Tak for søde ord!
Ja fiskefjæs er et alt for sjældent brugt ord - men den trend vender nok om 10 års tid, når hulk bliver en trendsættende teenager!