torsdag den 17. februar 2011

Om kloge tosser

I fredags var mellempigerne med mig henne for at hente krea-Girl fra skole.
På vej derhen, gik vi forbi en skægget ældre mand, der har det med at stå og føre lange, seriøse samtaler - med luften...
I fredags var det så en meget høj, usynlig person han talte med, for han stod nærmest i bro, mens han talte op i luften.
Han lettede på hatten og nikkede til pigerne, da vi passerede ham - og fortsatte så med at konversere sin usynlige samtalepartner, som han titulerede:"Deres kejserlige majestæt".
Pigerne var meget fascinerede og talte om ham hele vejen hjem.
Frk fantastisk - der  er 6 år, og virkeligt arbejder på at forstå verden, var meget stille.
Til sidst spurgte hun:"jamen HVORFOR taler han ud i luften?"
Jeg gik i gang med en længere forklaring, men blev afbrudt af Krea-girls nøgterne konstatering:"Han er nok bare tosset!"
Den tyggede hun på, med bekymret mine, og sagde så:"jamen, hvad nu hvis han faktisk har ret? Hvis det er alle os der er tossede, fordi vi ikke kan se noget der faktisk findes?"
Det er store tanker der kan gemme sig inde i sådan et lille pigehoved...
Heldigvis kom hun selv i tanke om, at han vist også havde tisset i bukserne, hvilket nok tydede på at det ar ham, og ikke os, der var tosset.
Men alligevel....

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en klog bemærkning. Hvis vi andre holdt op med at være så voksne igen - hele tiden - kunne det være vi kunne se verden lige så ny og spændende som en 6årig!
Er altså ret vild med Frk. Fantastisk :-)
(Var det ikke også hende med elevatorknappen?)
kh
Kong Mor

Luna sagde ...

Fantastisk kommentar. Hun er jo en lille filosof!

Karoline-med-K sagde ...

Og fantastisk at børnenes guldkorn ikke bare går til spilde som de gør i mange familier, men her bliver gemt til eftertiden - og giver god underholdning til alle os læsere :-)