tirsdag den 4. oktober 2011

Om skovture

Det idylliske billede her, er fra i lørdags, hvor vi pakkede fire unger, og tog i Dyrehaven.
Folk smilede til os, når de så de søde små brunhårede piger med hinanden i hånden - men de kunne heller ikke høre hvor meget de brokkede sig hele tiden.
Vi spiste madpakker på en mark, hvor der gik heste, og en af hestene tørrede sin mule af på krea-girls knæ, og hun var meget vred over at have "hestesnot" på sine gamacher og bitchede i to timer over at hun ville hjem og skifte tøj.
Frk fantastisk havde lovet naboens dreng at han måtte komme ind og spille playstation, og surmulede:"jeg ville hellere se fjernsyn, eller spille!"
Superbaby blev ved med at løbe efter vandhuller, hestepærer og mudder der kunne rulles i - og Hulk blev pissesur over at vi så måtte bære hende væk, for Hulks ben gjorde ondt, og det var faktisk snyd vi bar på andre.... MEGET snyd!

Nå, solen skinnede, skoven var pæn og efter nogle timer, tror jeg de var så trætte at de hyggede sig, uden brok.

Næste gang burde vi måske lægge ud med at give dem en valium - eller bare tage playstation, trækvogn, hestesikkert tøj og et bur til babyen med.

Men idyllisk så det da ud...

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, idyllisk ser det ud! Så glemmer vi bare alt det andet, ik?

Gaia´s mor sagde ...

Ja, det ser fantastisk ud!

bettina sagde ...

Det ser helt eventyrligt ud - virkelig flot billede! På mute.

Lines linier sagde ...

OM jeg kender det!? I det store hele er det faktisk næsten altid sådan, når vi skal afsted til et eller andet, som vi forældre (læs: jeg) har fundet på, kunne være så hyggeligt.
Og underligt nok har vi næsten altid glemt den sure del af turen, når vi (læs: jeg) næste gang foreslår endnu en tur ud i det blå med de 4 unger.

... Måske skyldes glemsomheden de idylliske billeder man får med hjem i kassen efter sådan en tur ;-) (Note to self: lad være med at tage idylliske billeder næste gang!)

Marie sagde ...

Mange andre ville bare blooge om den idylliske tur og hvor skønt det var - men fra dig får man the real story. Skønt og befriende og meget morsomt!!! Tak for en god aften i lørdags, hvor jeg iøvrigt fik en god lur på bagsædet under den første film... http://marieiblog.blogspot.com/2011/10/drive-in-bio-og-barnedab.html

pernille sagde ...

Det sære er når de så fortæller andre om den der fantastiske skovtur, hvor alt var så smukt og vi rigtigt hyggede os.

Fruen i Midten sagde ...

He he, kender det alt for godt. Skovture er et op-ad-bakke projekt. Det er for langt, for varmt, for koldt, for vådt, for støvet. Dyrene, vi måtte støde på, er enten farlige (hunde, insekter), klamme (tudser, snegle) eller dybt uinteressante (resten).
Må med nogen skam erkende, at vi ikke kommer på ret mange skovture, så RESPEKT til jer herfra :-)

christunte sagde ...

Ha ha - de lyder helt utroligt normale! (Godt, der ikke er lyd på billeder....)