mandag den 27. december 2010

Om at låne et toilet

Forrige år, var ninjaman til julefrokost med nogle gamle venner. Som den småbørnsfar han jo er, blev han træt og vaklede hjem allerede kl 02, men hans ven - der boede langt væk, og derfor skulle overnatte hos os - festede videre til kl 05.
På vej mod forstæderne i sin brandert, var han pludselig blevet overvældet af trang til at komme på toilettet. Natbussen kom bare ikke, intet var åbent og der var møgkoldt.
Heldigvis kendte han en pige der boede i nærheden, og tænkte det sikkert var ok at vække hende og låne et toilet.
Men hun svarede ikke på hverken telefon eller dørtelefon, så han gik ud fra at hun nok var på nattevagt som sygeplejerske.
Samme sommer havde hun en aften smækket sine nøgler inde i lejligheden, og han havde hjulpet hende med at bryde ind gennem badeværelsevinduet.
Det havde været nemt, og han var nu desperat efter at komme på lokum, så han gjorde det ugen: rullede en skraldespand hen til vinduet, og lirkede det forsigtigt op.
Aaaaahhhh...
Mens han sad der og lettede sig, kom han til at se rundt i badeværelset. Sikke meget hun havde rykket rundt, siden han sidst var her. Nye gardiner, mærkeligt tapet, storblomstret badeforhæng. Og en grim orange badekåbe på en krog bag døren...
Stakke med "ude og hjemme" og "familiejournalen"...?
Dukker med hæklede skørter, der skjulte toiletruller...?
I samme øjeblik som det gik op for ham at denne her lejlighed måtte tilhøre en ældre dame, hørte han trin i gangen - og FLØJ af tønden, og ud af vinduet igen, mens han lynede sine bukser i farten.
Det tog os en halv dag, at hive den pinlige historie ud af ham.
Jeg gad godt vide hvad toiletejeren mon tænkte? Hun nåede ikke at se ham, men kæmpelorten kan hun ikke have undgået at bemærke...
Se, det var så en ægte julehistorie!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var sådan er godt grin jeg manglede - tak

Augusta sagde ...

du er så fuld af gode historier! :D

Tanja sagde ...

Hils ninjamans ven og sig tak for et godt grin :)

Anonym sagde ...

lol! kan lige se overskriften på lokal avisen
"indbrudstyv efterlod lort"

Anonym sagde ...

Thank you, it made my day :-)