tirsdag den 26. april 2011

Om løs hud

Ninjaman er et af de der - lidt for - heldige mennesker, der kan proppe sig med kager uden at blive tyk, og bare behøve tænke på at tage en mavebøjning, for at få veldefinerede mavemuskler.
Her på det sidste har han fået nogle skader når han har spillet fodbold osv, så nu er hans mål at komme i rigtigt god form, så kroppen kan holde til sport, uden at få skader. Så han laver mavebøjninger, armbøjninger, kropsløft og alt muligt, og har på rekordtid fået en sindsygt lækker krop, med sixpack og stærke arme og alt muligt - det er heldigt for ham at vi hele tiden har så mange børn løbende om benene, for ellers kunne det være han endte med at føle sig seksuelt forulempet og misbrugt af sin egen kone hele tiden.
Nå, men hans muskuløse krop, får min slatne ditto, til at tage sig endnu værre ud. Tager jeg to armbøjninger, er jeg nødt til at drikke en kop kaffe og sove 30 minutter, inden jeg tager to mere.
Den eneste form jeg er i, er kageform - høhø.
Jeg er 3 kilo fra at have normalt bmi, men 8 fra at veje noget der passer til min lavde.
Jeg kan mærke at jeg taber mig - omend langsomt - hvis jeg holder igen med chokolade, men muskler kommer desværre ikke helt så nemt...
Så snart jeg har fået taget mit kørekort færdigt, skal jeg altså til at lave lidt motion i den tid der frigives, så ninjaman ikke er alene om at være lækker herhjemme.
Indtil da, må jeg glæde mig over, at hvis jeg falder ud fra altanen, vil mit løse overarmshud hjælpe mig med at svæve elegant ned til jorden, uden jeg slår mig.

10 kommentarer:

Mai sagde ...

Løse slik og løs hud - jeg venter spændt på, hvad du har løst i morgen. :-) Det er da også uretfærdigt, at vi skal straffes med løs hud i årevis efter graviditeter og langt ud over det rimelige i at pålægge børnene skylden. Jeg har både mænd og børn, som er lange og slanke, not fair!

Unknown sagde ...

Åh, hvor jeg dog har siddet og klukket over dine indlæg hver dag.
SIMPELTHEN den bedste læsning! ;)

K sagde ...

Om ikke andet, så var det her indlæg sgu da for sjovt!! Løst hud eller ej - men faldskærm ligefrem?? :o)
- jeg ligner så efter to operationer et afpillet fugleskræmsel. Seriøst, der er heller ikke noget pænt at sige om en krop som er så forbandet inaktiv at være en muskelcelle forsvinder. Min store dreng sagde til mig den anden dag "mor nogen gange ser det ud som om du blir helt væk" - så vi ku da dele lidt?? Altså bare ldt ikk???

Mai sagde ...

Øhm, ser lige, at jeg skrev mænd. Jeg har godt nok kun en :-)

Marie sagde ...

Aj - helt ærligt - nu må vi altså snart se et billede af Ninjaman - hvis han ikke vil genkendes, så er det da okay at du skærer hans hovede af billedet ;-) ... og billedet skal altså være sådan i underbukse-katalog-stil med nøgen overkrop ikk?

Mette sagde ...

Muhaha - løs hud som et flyveegern, jeg får et meget morsomt billede på nethinden:-D Og så bliver jeg ved med at løse løs hud som løse hud, efter dit sidste indlæg om løse slik, og løse hud bliver til løse hunde som slet ikke giver nogen mening;-)
Lige et lille tip ang. mavemuskler, så prøv hver gang du børster tænder at spænde alt hvad du overhovedet kan i mavemusklerne, det skulle efter sigende være rigtig god træning for maven (men altså jeg skal nok vende tilbage hvis en dag jeg får afprøvet det;-))

Maria Harrits sagde ...

Hvad med at forsøge med en gul badeand??? Se nærmere her: http://allmomasquilt.blogspot.com/2011/04/fascinators.html

Anonym sagde ...

uh ja kan genkende det hele - både den lækre mand og ønsket om at kunne leve op til det. Forstod ikke lige hvad det var der pludselig blæste på mig her den anden dag da jeg stod og vinkede farvel til den yngste af mine poder, da det gik op for mig at det var vinkeskinken under min ene arm der blafrede mig i hovedet..... held og lykke med at indhente det forsømte, gad vide om man i virkeligheden får trænet armen med vink? i så fald burde Dronningens arme jo se fantastiske ud :-)
kh
Anne

Østfronten sagde ...

Anne: vinkning må være vejen frem - jeg mener, de kongelige ligner ikke nogen, der kan vifte sig selv i ansigtet med ekstra armhud?

superheltemor sagde ...

hvor er i bare skøre og sjove! vil forsøge at vinke mine armskinker i form, tak for tip!